Oldal frissítése

DERMACOL Obsesion Hyaluron Set

4 290 Ft

DERMACOL Obsesion Hyaluron Set

A jól ismert cseh márka, a Dermacol olyan kozmetikai szetteket hoz, amelyek minden nőnek örömet szereznek. A DERMACOL Obsesion Hyaluron ajándékcsomag hipoallergén szempillaspirált tartalmaz B5 provitaminnal és parfümmentes micellás vizet. Az ellenállhatatlanul csábító, volumennövelő szempillaspirál OBSESIÓN bársonyos, krémes textúrájával és tökéletes keféjével gyönyörködtet, amely megkönnyíti a felvitelt, és növeli a szempillák volumenét és hosszát. A növényi viaszok megőrzik természetes rugalmasságukat. A tisztító micellás víz hialuronsavval eltávolítja a szennyeződéseket és a vízálló sminket, feszesíti és hidratálja a bőrt. A bőrgyógyászatilag tesztelt hialuron micellás tonik extra finom micellákkal alkalmas az egész arcra, beleértve a szemet és az ajkakat is.

A DERMACOL Obsesion Hyaluron Set ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Ajándékkészlet nőknek minőségi cseh Dermacol kozmetikával
  • A csomag szempillaspirált és micellás vizet tartalmaz
  • Az OBSESIÓN volumennövelő szempillaspirál bársonyos krémes textúrával biztosítja az érzékien hosszú és többszörösen megvastagodott szempillákat
  • Tökéletes ecsettel, amely megkönnyíti a termék felvitelét
  • A frissítő micellás tisztítóvíz tökéletesen eltávolítja a bőr szennyeződéseit és a vízálló sminket.
  • A Dermacol Hyaluron micellás víz hialuronsavval feszesíti és hidratálja a bőrt.
  • Az Obsesion Hyaluron Set alkalmas ajándékba

A csomag tartalma:Obsession szempillaspirál
Hyaluron tisztító micellás víz 400 ml

Összetétel

AQUA, PEG-6 KAPRIL-KAPRIL-GLICERIDEK, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS LÉ, NÁTRIUM-SZULFIT, FOSZFORSAV, MANNITOL, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, SODIUM HYALURONATE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CETRIMONIUM-BROMID.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Használat Szempilla

Kefe

Alak Vastag

Hatás

Hatás Dúsító

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDS2124
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003126618
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05