Oldal frissítése

DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II.

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II.

A DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II. kozmetikai ajándékszett ideális ajándék az olyan férfiak számára, akik szeretnék kihangsúlyozni az egyediségüket és a vonzerejüket. A készlet egy férfi dezodort és tusfürdőt is tartalmaz. A dezodor magával ragadó illatával nyújt hatékony védelmet a kellemetlen testszagok ellen anélkül, hogy megterhelné a bőrt. Nem tartalmaz alumíniumsókat. A tusfürdő megtisztítja az egész testedet és az arcodat, ugyanakkor alkalmas a hajmosáshoz is. Remekül megfékezi még a legmakacsabb és a göndör hajat is. Kellemes, férfias illattal érkezik. Minden bőrtípus számára alkalmas.

A DERMACOL Men Agent Gentleman Touch II.  kozmetikai ajándékszett főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet Dermacol kozmetikumokkal a férfiak számára
  • A készlet a Men Agent Gentleman Touch termékcsalád férfi dezodorjából és tusfürdőjéből áll
  • Dezodor kellemes és frissítő illattal, alumíniumsók nélkül
  • Gentleman Touch 3 az 1-ben tusfürdő a test, az arc és a haj tisztításához
  • A tusfürdő összetétele pantenollal készült a bőr intenzív hidratálásához
  • A benne található kondicionálószernek köszönhetően megakadályozza a szálló haj hatást és a göndörödést
  • Dermacol kozmetikumok azoknak a férfiaknak, akik szeretnének csábítóak lenni

Tisztaság, ápolt bőr és friss illat, ez a DERMACOL Men Agent Gentleman Touch tusfürdő

A DERMACOL Men Agent Gentleman Touch 3 az 1-ben férfi tusfürdő 3 termék jótékony hatását kínálja egyetlen készítményben. Páratlan módon távolítja el a szennyeződéseket és a felesleges zsírt az arcbőrről és a testről, miközben tekintettel van a bőr érzékenységére és természetes pH értékére. Intenzíven hidratálja és megnyugtatja a bőrt. A friss illatú Gentleman Touch tusfürdő stimulálja az érzékeket, intenzív ápolással kényeztetia testedet és az arcodat is. Összetételének hála sikeresen tisztítja meg a hajat a nemkívánatos kosztól és a hajformázó termékek maradványaitól, emellett megakadályozza a haj elektrosztatikusságát és gubancolódását is. A DERMACOL tusfürdő tiszta és kellemes érzésű bőrt kölcsönöz.

Alkalmazás:
Vidd fel a tusfürdőt a testedre, a hajadra vagy az arcodra, hagyd habozni, majd alaposan öblítsd le. Alkalmas a mindennapos használatra.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betain, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Panthenol, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Polyquaternium-7, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Parfum

Légy szexi a DERMACOL Men Agent Gentleman Touch illatával

Olyan dezodort keresel, amely megszünteti a kellemetlen szagokat és a frissesség kellemes érzését biztosítja? Akkor próbáld ki a Men Agent Gentleman Touch dezodort a Dermacol márkától. Ez az izzadásgátló eredményes a testszagok ellen, nem tartalmaz alumíniumsókat és rendkívül gyengéd a bőrrel. Magával ragadó illatával a Men Agent Gentleman Touch dezodor valóban kihangsúlyozza a szexepiledet.

Használat:  
Használd a hónalj bőrén, ha szükséges

Összetétel:
Butane, Alcohol Denat., Parfum, Isopropyl Myristate, Triethyl Citrate, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Eugenol, Coumarin , Citronellol, Citral

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Dermacol Men Agent Gentleman Touch férfi dezodor (150 ml)
1 × Dermacol Men Agent Gentleman Touch 3 az 1-ben tusfürdő (250 ml)


Kód:  VBAL515
Termékszám:  8595003116039
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05