Oldal frissítése

DERMACOL Men Agent Gentleman Touch I.

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Men Agent Gentleman Touch I.

A DERMACOL Men Agent Gentleman Touch I. Ajándékszett ideális választás az olyan férfiak számára, akik szeretnék kihangsúlyozni egyediségüket és vonzerejüket. A készlet egy férfi dezodorból, tusfürdőből és borotválkozás utáni arcvízből áll. A lenyűgöző illatú férfi dezodor hatékony védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen anélkül, hogy az túlzottan megterhelné a bőrt. Nem tartalmaz alumíniumsókat. A tusfürdő megtisztítja az egész test és az arc bőrét. Ugyanakkor használhatod hajmosáshoz is, különösen a makacs és a göndörödésre hajlamos hajra. A borotválkozás utáni arcvíz ellátja a borotválkozás utáni irritált bőrt a számára szükséges ápolással, mindeközben pedig csodálatos, érzéki illatot kölcsönöz. A termékek minden bőrtípus számára alkalmasak.

A DERMACOL Men Agent Gentleman Touch I. ajándékszett főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet Dermacol kozmetikumokkal a férfiak számára
  • A készlet férfi dezodorból, tusfürdőből és borotválkozás utáni arcvízből áll
  • Dezodor kellemes, frissítő illattal, alumíniumsók nélkül
  • Gentleman Touch 3 az 1-ben tusfürdő a tiszta testért, arcért és hajért
  • Pantenollal dúsított összetétel a bőr intenzív hidratálásához
  • Az összetételében található hidratáló megakadályozza a haj elektrosztatikusságát és gubancolódását
  • Dermacol borotválkozás utáni arcvíz a nyugodt és tökéletesen hidratált bőrért
  • Kozmetikumok az olyan férfiaknak, akik szeretnének vonzóak maradni

Légy szexi a DERMACOL Men Agent Gentleman Touch dezodor illatával

Olyan dezodort keresel, amely megszünteti a kellemetlen szagokat és a frissesség kellemes érzését biztosítja? Akkor próbáld ki a Men Agent Gentleman Touch dezodort a Dermacol márkától. Ez az izzadásgátló eredményes a testszagok ellen, nem tartalmaz alumíniumsókat és rendkívül gyengéd a bőrrel. Magával ragadó illatával a Men Agent Gentleman Touch dezodor valóban kihangsúlyozza a szexepiledet.

Használata:
Alkalmazd a hónalj bőrén, ha szükséges

Összetétel:
Butane, Alcohol Denat., Parfum, Isopropyl Myristate, Triethyl Citrate, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Eugenol, Coumarin , Citronellol, Citral

Tisztaság, ápolt bőr és friss illat a DERMACOL Men Agent Gentleman Touch tusfürdővel

A DERMACOL Men Agent Gentleman Touch 3 az 1-ben férfi tusfürdő 3 termék jótékony hatását kínálja egyetlen készítményben. Páratlan módon távolítja el a szennyeződéseket és a felesleges zsírt az arcbőrről és a testről, miközben tekintettel van a bőr érzékenységére és természetes pH értékére. Intenzíven hidratálja és megnyugtatja a bőrt. A friss illatú Gentleman Touch tusfürdő stimulálja az érzékeket, intenzív ápolással kényezteti a testedet és az arcodat is. Összetételének hála sikeresen tisztítja meg a hajat a nemkívánatos kosztól és a hajformázó termékek maradványaitól, emellett megakadályozza a haj elektrosztatikusságát és gubancolódását is. A DERMACOL tusfürdő tiszta és kellemes érzésű bőrt kölcsönöz.

Használata:
Vidd fel a tusfürdőt a testedre, a hajadra vagy az arcodra, hagyd habozni, majd alaposan öblítsd le. Alkalmas a mindennapos használatra.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betain, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Panthenol, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Polyquaternium-7, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Parfum

DERMACOL Men Agent Gentleman Touch borotválkozás utáni arcvíz nyugtató, hidratáló és frissítő hatással

A borosta akár nagyon szexi is lehet, de mi mutatna jobban egy frissen borotvált arcnál? Ne felejts el minden egyes borotválkozás után nyugtató borotválkozás utáni arcvizet használni, amely enyhíti a kisebb sebeket és felgyorsítja az arc gyógyulását. A Dermacol Men Agent Gentleman Touch borotválkozás utáni arcvizet a magabiztos férfiak számára készítették. Megnyugtatja az irritált bőrt, ellátja azt a szükséges hidratálással és frissességgel és garantáltan lenyűgözi a környezetedet érzéki, férfias illatával. A Dermacol borotválkozás utáni arcvíz minden bőrtípus számára alkalmas.

Használata:
Borotválkozás után vidd fel az arcvizet a bőrre és masszírozd be. Hagyd teljesen felszívódni, majd élvezd a frissítő érzést és a férfias illatot.

Összetétel:
Alcohol, Aqua, Parfum, Linalool, D-Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Citral, Cinnamal

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Dermacol Men Agent Gentleman Touch férfi dezodor (150 ml)
1 × Dermacol Men Agent Gentleman Touch 3 az 1-ben férfi tusfürdő (250 ml)
1 × Dermacol Men Agent Gentleman Touch borotválkozás utáni arcvíz (100 ml)


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Dezodor, Tusfürdő, Arcvíz borotválkozás után

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Bőrápolás, Bőrápolás
Kód:  VBAL514
Termékszám:  8595003116015
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15