Oldal frissítése

DERMACOL Men Agent Eternal Victory Set 415ml

DERMACOL Men Agent Eternal Victory Set 415ml

A DERMACOL Men Agent Eternal Victory Set kozmetikai ajándékcsomag férfiak számára lett összeállítva. Találsz benne tusfürdőt, dezodort és hámlasztó arcmaszkot. Ezek használatakor értékelni fogod intenzív férfias illatukot,ami ugyanolyan jóleső, mint győzelmet aratni. A DERMACOL Men Agent Eternal Victory szett ideális ajándék.

A DERMACOL Men Agent Eternal Victory szett főbb jellemzői

  • A DERMACOL Men Agent Eternal Victory Set férfiak számára készült
  • Tusfürdőt, dezodort és hámlasztó arcmaszkot tartalmaz
  • Kellemes, férfias illattal rendelkezik
  • Hangsúlyozza a szexepilt és az egyediséget
  • A DERMACOL Men Agent Eternal Victory készlet ideális ajándékként

Élvezd az Eternal Victory termékeket

A DERMACOL Men Agent Eternal Victory 3 az 1-ben tusfürdő három előnyös tulajdonságot biztost egy termékben.Megtisztítja a bőrt, és a bergamott és a cédrusfa kellemes illatába burkolja. Ráadásul hidratált és puha bőrt hagy maga után. A friss illatú DERMACOL dezodor megszünteti a kellemetlen szagokat. Nem tartalmaz alumíniumsókat, így kíméletes a bőrhöz. Az enyhén illatosított formula hosszan tartó védelmet nyújt. Az aktív szenet és aloe verát tartalmazó hámlasztó arcmaszk kifejezetten a férfiak bőrére lett kifejlesztve. Tökéletesen tiszta és puha bőrt biztosít, és eltávolítja a mitesszereket, a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket.

A csomag tartalma:

Dermacol Men Agent Eternal Victory 3 az 1-ben tusfürdő 250 ml
Dermacol Men Agent Eternal Victory dezodor 150 ml
Dermacol Men Agent hámlasztó maszk

Összetétel

Dermacol Men Agent Eternal Victory 3in1 tusfürdő - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Panthenol, Sodium Benzoate, Stearic Acid, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Tocopherol, Hidrogénezett növényi gliceridek citrát, Limonene, Parfüm.
Dezodor Dermacol Men Agent Eternal Victory - Bután, Alcohol denat., Isopropyl myristate, Parfum, Trietil-citrát, Linalool, ReplacedSentence24 Kumarin, Geraniol, Alfa-izometil-ionon.
Dermacol Men Agent Peeling Mask - Aqua, Alcohol Denat., Polivinil-alkohol, Nátrium-polisztirol-szulfonát, Charcoal Powder, Xanthan Gum, Poliakrilamid, Hidrogénezett növényi gliceridek citrát,7 C13-14 izoparaffin, Polysorbate 20, Glicerin, Laureth-7, Dermacol Men Agent Eternal Victory 3in1 tusfürdő - Aqua,8 Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Hidrogénezett növényi gliceridek citrát,2 Citronellol, Hidrogénezett növényi gliceridek citrát,3 Eugenol, Citral, Hidrogénezett növényi gliceridek citrát,4 CI 77891.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 415 ml

Típus

Típus Férfi

Tulajdonságok

Hatás Tisztító

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Termék típusa

Termék típusa 3in1

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Dezodor, Arc maszk, Tusfürdő

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor

Tulajdonságok

Hatás Tisztító
További tulajdonságok Alumínium mentes

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Bőrápolás, Bőrápolás
Kód:  KSDS2115
Termékszám:  8595003129701
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05