Oldal frissítése

DERMACOL Make-up Sponge

4,3 15 értékelés
2 390 Ft

DERMACOL Make-up Sponge

A DERMACOL márka csepp alakú kozmetikai szivacsa egyedülálló segítséget nyújt minden nő számára a tökéletes smink elkészítése és a hibátlan megjelenés érdekében. Nagyszerűen használható krémes vagy folyékony smink tökéletes felviteléhez. Különleges formája egyszerű és egyenletes alkalmazást tesz lehetővé minden egyes ráncon, különösen a szemek és az orr körül. Az eredmény gyönyörű, hibátlan és professzionális megjelenés. A DERMACOL szivacsot kényelmesen tarthatod kezedben, és megérdemelten válik kozmetikai táskád elengedhetetlen részévé.
Használata:
Minden használat előtt nedvesítsd meg a szivacsot. Óvatosan oszlasd el a sminket a szivacs segítségével az arcon, majd langyos vízben mosd ki.
Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.


Paraméterek

Használat

Használat Smink készítéséhez
Kód:  DEKO1554
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590031105369
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05