Oldal frissítése

DERMACOL Love my Body Narancsbőr és striák ellen 150 ml

4,4 5 értékelés
2 790 Ft

DERMACOL Love my Body Narancsbőr és striák ellen 150 ml

Striák, piros erek vagy narancsbőr éktelenkednek a bőrödön? Ez esetben a Dermacol Love my body testápoló megfelelő választás a számodra. Segítséget nyújt a vaszkuláris tökéletlenségekkel szemben, mérsékli a striák láthatóságát és visszaállítja a bőr feszességét és rugalmasságát. A Dermacol Love my body testápoló dermochlorellát tartalmaz, amely serkenti a kollagén, elasztin és laminin termelődését, miközben megakadályozza a bőr állapotának romlását. Az alga, borostyán, rozmaring és őssejt kivonatokkal javítja a cellulitiszes bőr megjelenését. A hialuronsavval gondoskodik a bőr hidratáltságáról. Kényeztesd a bőrödet a Dermacol szépségápolási termékeivel.

A Dermacol Love my Body Narancsbőr és striák ellen 150 ml fő jellemzői

  • Szépítő ápolás a Dermacol márkától
  • Segít a narancsbőr, a vörös vénák és a striák esetében
  • Javítja a megjelenést és helyreállítja a bőr feszességét és rugalmasságát
  • A Dermachlorella stimulálja a bőr esszenciális alkotóelemeinek kialakulását
  • A narancsbőrrel szemben a növényi kivonatok segítenek
  • A hialuronsavval hidratálja a bőrt
  • A Dermacol testápoló minden bőrtípusra alkalmas

Használat:
Dolgozd be a bőrbe mosakodás után.
Összetétel:
Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Ethylhexyl Isononanoate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Isononanoate, Cetyl Alcohol, Butyrospermum parkii Butter, Glycerin, Glyceryl Stearate, Persea Gratissima Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Propylene Glycol, Caffeine, Chlorella Vulgaris Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Sodium Hyaluronate, Hedera Helix Extract, Citrus Aurantium Amara Peel Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Terminalia Catappa Leaf Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Ascorbyl Palmitate, PVP, Carbomer, BHT, Tannic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzyl Salicylate, Limonene, Parfum

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Karcsúsító, Feszesítő
Specifikáció Dermo

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Narancsbőrre, Striára

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  TM517
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003113809
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20