Oldal frissítése

DERMACOL Longlasting Intense Colour No. 11 1,6 g

5 1 értékelés
2 690 Ft

DERMACOL Longlasting Intense Colour No. 11 1,6 g

A Dermacol Longlasting Intense Colour egy hosszan tartó és intenzív 2 az 1-ben szemhéjfesték és szemhéjra való alapozó a hibátlan füstös szemekhez, vagy a pontosan meghatározott vonalvezetéshez. A nagy mennyiségű pigment intenzív és gazdag árnyalatokkal emeli ki a szemedet. Könnyű alkalmazását imádni fogod, mindössze csak annyi a dolgod, hogy egy finom mozdulattal felviszed a szemhéjra vagy a szemkörnyékre. Szemeid egész nap gyönyörűek lesznek - a hosszan tartó textúra nem csomósodik, és a festék nem kenődik el, nem mosódik le. Ez a DERMACOL Longlasting Intense Colour No.11 gyönyörű barna árnyalatban kapható.

A DERMACOL Longlasting Intense Colour EYESHADOW & EYELINER No.11 legfontosabb jellemzői

  • Szemhéjfesték és szemceruza 2 az 1-ben
  • Tökéletes választás a hibátlan füstös sminkhez, vagy a precíz vonalakhoz
  • A EYESHADOW & EYELINER nagy mennyiségű pigmentet tartalmaz
  • Intenzív és gazdag árnyalatok
  • A DERMACOL Longlasting Intense Colour szemfestéket könnyű használni
  • Nem csomósodik és nem kenődik le

Összetétel

Cyclopentasiloxane, Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Szintetikus viasz, Paraffin, Cera Microcristallina, Cyclohexasiloxane, Synthetic Fluorphlogopite, Izocetil-sztearoil-sztearát, Cera Alba, Mica, Kalcium-nátrium-bórszilikát, C10-18 trigliceridek, Szilícium-dioxid-dimetil-szilát, Kalcium-alumínium-boroszilikát, Glyceryl Caprylate, Propylene Carbonate, Silica, Tin Oxide, BHT, CI 77499, CI 77891

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Szín

Színtónus Barna

Árnyalatok száma

Árnyalatok száma Mono

Csomagolás

Csomagolás típusa Ceruza
Tömeg 1,6 g
Kód:  DEKO6731
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85974838
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05