Oldal frissítése

DERMACOL Just Mascara 12,6 ml

1 590 Ft

DERMACOL Just Mascara 12,6 ml

Ha szereted a feltűnő szempillákat és kiegészítenéd egy kis extrával a megjelenésed, akkor a megbízható DERMACOL szempillaspirál kiváló kiegészítőd lesz. Az egyedülálló formula sűríti a szempillákat, továbbá dús és gazdag volument kölcsönöz nekik. Megakadályozza az összetapadást és tökéletesen szétválasztja a szempillákat, így nem képződnek csomók és a megjelenés természetes lesz. A szempillaspirál még az egyenes szempillákkal is megküzd. Egyedi kefével ellátott, amely a szempillák tökéletes göndörítésére és a nyílt tekintet elérésére fókuszál. A dizájnos, vastag és keskeny formájú kefe fontos szerepet játszik a festék pontos felvitelében. Gyártási anyaga szilikon , lehetővé teszi, hogy elérd a kívánt eredményt és fokozza szempilláid ragyogását. Rugalmasságának köszönhetően a kefe könnyen alkalmazkodik a szem vonalához, ezáltal egyenletesen fed a szempillák teljes hosszán. A mély, fekete színű DERMACOL szempillaspirál ideális választás a hétköznapi alkalmi és ünnepi sminkekhez. Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, ezért méltán viseli a vegán címkét. A tartós DERMACOL szempillaspirál űrtartalma 12,6 ml.

A kiváló DERMACOL Just Mascara 12,6 ml főbb előnyei

  • A precíz sminket biztosító DERMACOL szempillaspirál kezeskedik a hangsúlyos szempillákért és az elragadó tekintetért
  • Dúsít és maximális volument ad a szempilláknak
  • Az egyedülálló kefe minden egyes szempillát szétválaszt
  • A teljesen egyenes szempillákat is íveli
  • Keféje vastag és keskeny formájú
  • A kefe gyártási anyaga szilikon
  • A rugalmas kefe könnyedén eléri a szem mindkét sarkát
  • Szín: fekete
  • A gazdaságos DERMACOL szempillaspirál űrtartalma 12,6 ml
  • Dekor kozmetikum és vegán kozmetikum

Összetétel

Aqua, Szintetikus méhviasz, Paraffin, Glicerin-sztearát SE, Palmitic Acid, Sztearinsav, Oryza Sativa korpaviasz, Butylene Glycol, Acacia Senegal gumi, Polybutene, Copernicia Cerifera viasz, Aminometil-propándiol, VP/Eikozén kopolimer, Hydroxyethylcellulose, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, CI 77499.

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum, Vegán kozmetikum

Kefe

Alak Vastag, Keskeny
Anyag Szilikon
Tulajdonságok Flexibilis

Űrtartalom

Űrtartalom 12,6 ml

Hatás

Hatás Volumen növelő, Ívelő, Szétválasztó

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO7870
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85978515
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10