Oldal frissítése

DERMACOL Imperial Rose illat No.02, 11ml

5 1 értékelés
1 590 Ft

DERMACOL Imperial Rose illat No.02, 11ml

Te is szereted a szépen manikűrözött körmöket? A kiváló DERMACOL körömlakk pillanatok alatt lenyűgöző körmöket varázsol. Hosszantartó hatással bír, vagyis nem kell aggódnod amiatt, hogy a körmöd éléről hamar lepattog a festék. A jól ismert DERMACOL hagyományos csillogó körömlakk bármilyen alkalomra tökéletes választás. Legyen az szülinap, esküvő vagy csupán egy sima hétvége.

DERMACOL Imperial Rose illat No.02, 11ml körömlakk fő jellemzői

  • Csillogó textúrája garantáltan tetszeni fog
  • DERMACOL körömlakk színe: gyöngyházfényű és rózsaszín
  • Hosszantartó hatással
  • DERMACOL körömlakk max. űrtartalma 11 ml

Összetétel

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Nitrocellulose, Adipinsav/Neopentilglikol/Trimellites anhidrid kopolimer, Kalcium-alumínium-boroszilikát, Acetyl Tributyl Citrate, Parfum, Szilícium-dioxid-dimetil-szilát, Limonene, Benzyl Alcohol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Linalool, Isoeugenol, Polihidroxisztearinsav, Sztearalkónium-hektorit, Citral, +/- Ci 77891, Tin Oxide, Ci 77002, Ci 73360, Ci 60725.

Paraméterek

Lakk típusa

Lakk típusa Hagyományos

Textúra

Textúra Csillogó

Tulajdonságok

Hatás Hosszantartó
Szín Gyöngyházfényű, Rózsaszín

Űrtartalom

Űrtartalom 11 ml
Kód:  DEKO6930
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85975071
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05