Oldal frissítése

DERMACOL Imperial Rose illat No.01, 11ml

5 1 értékelés
1 590 Ft

DERMACOL Imperial Rose illat No.01, 11ml

Szereted a szép és ápolt körmöket? A neves DERMACOL körömlakk pillanatok alatt csodálatos körmöket varázsol. Hosszantartó hatással bír, ezáltal nem kell aggódnod amiatt, hogy a körmöd éléről olyan hamar lepattog a festék. A minőségi DERMACOL hagyományos csillogó körömlakk bármilyen alkalomra tökéletesen illik. Legyen az szülinap, esküvő vagy csak egy sima hétvége.

DERMACOL Imperial Rose illat No.01, 11ml körömlakk főbb tulajdonságai

  • Csillogó textúrája tetszeni fog
  • Színtelen DERMACOL körömlakk
  • Hosszantartó hatással
  • DERMACOL körömlakk max. űrtartalma: 11 ml

Összetétel

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Nitrocellulose, Adipinsav/Neopentilglikol/Trimellites anhidrid kopolimer, Synthetic Fluorphlogopite, Acetyl Tributyl Citrate, Parfum, Szilícium-dioxid-dimetil-szilát, Polybutylene Terephthalate, Limonene, Acrylates Copolymer, Benzyl Alcohol, Citronellol, Etilén/Va kopolimer, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Linalool, Isoeugenol, Citral, +/- Ci 77891, Tin Oxide, Ci 60725.

Paraméterek

Lakk típusa

Lakk típusa Hagyományos

Textúra

Textúra Csillogó

Tulajdonságok

Hatás Hosszantartó
Szín Gyöngyházfényű, Átlátszó

Űrtartalom

Űrtartalom 11 ml
Kód:  DEKO6929
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85975064
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05