Oldal frissítése

DERMACOL Imperial Rose - dúsító, illatosított, 12ml

3 490 Ft

DERMACOL Imperial Rose - dúsító, illatosított, 12ml

Ha a szempilláid természetes módon világosak, vagy esetleg vékonyak és nem túl feltűnőek, ebben az esetben a megbízható DERMACOL szempillaspirált ne félj kipróbálni. Egyenként szétválasztja a szempillákat és megakadályozza az összetapadást, így nem keletkeznek csomók és a megjelenés természetes lesz. A szempillaspirál még az egyenes szempillákkal is gond nélkül megbirkózik. Tartalmaz egy speciális kefét, amelynek funkciója, hogy tökéletesen göndörítse szempilláidat és nyitottá tegye tekinteted. A formatervezett, vastag alakú kefe a szempillaspirál pontos festék-felvitelének egyik legfontosabb eleme. Műanyagból készült, egyedi és elbűvölő eredményeket érhetsz el a használatával. A mély, fekete színű DERMACOL szempillaspirál tökéletes választás a hétköznapi alkalmi és esti sminkekhez. A gazdaságos DERMACOL szempillaspirál űrtartalma 12 ml.

A kiváló DERMACOL Imperial Rose - dúsító, illatosított, 12ml alapvető tulajdonságai

  • Az ikonikus DERMACOL szempillaspirál nagyszerű eszköz a szempillák kiemeléséhez
  • A különleges szálaknak köszönhetően hosszabbító hatás érhető el
  • Elválasztja a szempillákat és megakadályozza a csomósodást
  • Még a teljesen egyenes szempillák is csodásan íveltek lesznek
  • Keféje vastag formájú
  • A kefe anyaga műanyag
  • Szín: fekete
  • A megfizethető DERMACOL szempillaspirál térfogata 12 ml

Összetétel

Aqua, Szintetikus méhviasz, Akrilátok/oktilakrilamid kopolimer, Acacia Senegal gumi, Cyclopentasiloxane, Paraffin, Sztearinsav, Vp/Eikozén kopolimer, Polybutene, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Triethanolamine, Butylene Glycol, Copernicia Cerifera Cera, Propanediol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Arginine, Lactic Acid, Glicin szójacsíra kivonat, Triticum Vulgare csíra kivonat, Ascorbyl Palmitate, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Glükonolakton, Calcium Gluconate, Parfum, Geraniol, Citronellol, +/- Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499, Ci 77007.

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus

Kefe

Alak Vastag
Anyag Műanyag

Űrtartalom

Űrtartalom 12 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító, Ívelő, Szétválasztó

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO6939
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85975057
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15