Oldal frissítése

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Textil maszk

990 Ft

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Textil maszk

Csakis a legjobb készítményekkel kényeztesd bőrödet! Az ismert DERMACOL által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ez a készítmény lehetővé teszi, hogy bőrödnek a legjobbat add. Hatékony minden bőrtípusra, ragyogóvá és egészségessé varázsolja a bőrt. A híres DERMACOL textil arcmaszk egyszerűen felvihető és remek az állaga is. Hatóideje, amíg hagyd a bőrön 15 perc, ez idő alatt pedig pihenj egyet. A maszkban található hatóanyagok rendkívüli hatásainak köszönhetően bőröd azonnal ragyogó és egészséges, fiatalos megjelenésű lesz. El leszel ájulva attól, amit a végeredmény hoz!

A népszerű DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Textil maszk arcmaszk leglényegesebb jellemzői

  • A jól ismert DERMACOL gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelyre kiváló megoldást jelent
  • A nagyszerű textil típusú arcmaszk állaga és könnyű felvitele le fog nyűgözni
  • Az arcmaszk bőrre gyakorolt hatása: simító
  • A hatékonyságát a következő anyagnak köszönheti: antioxidánsok
  • Minden bőrtípuson remekül működik
  • A maszk hatóideje 15 perc
  • Az ismert DERMACOL arcmaszk súlya 19 g

A jól ismert DERMACOL arcmaszk kiemelkedő hatásai

Fontos, hogy vigyázz a bőrödre, és rendszeresen használj arcmaszkot, hogy megtapasztalhasd az általa nyújtott csodálatos eredményeket. A jól ismert DERMACOL arcmaszk egy jó nagy adagnyi hatóanyaggal látja el a bőrt, és megadja neki a szükséges ápolást.

Összetétel

Aqua, Glycerin, Rubus Idaeus Seed Oil, Olus Oil, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Persea Gratissima Oil, Ethylhexyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Xanthan Gum, Methylpropanediol, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Dipropylene Glycol, Glyceryl Oleate, Dicaprylyl Carbonate, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Simító

Hatóidő

Hatóidő 15 perc

Tömeg

Tömeg 19 g (0,02 kg)
Kód:  KSPL4456
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003128438
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05