Oldal frissítése

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D remodeling lifting serum 12 ml

Leárazás -23 %
2 620 Ft 3 390 Ft

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D remodeling lifting serum 12 ml

A DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Remodelling Lifting Serum egy remodelling szérum, amely fiatalítja a bőrt. Alginátot tartalmaz, növeli a kollagén- és elasztin-tartalmat, miközben támogatja a bőr belső növekedési faktorait. A hialuronsav gyorsan megköti a vizet, feltölti a ráncokat és megakadályozza a bőr kiszáradását. A DERMACOL hialuronsav szérum tiszteletben tartja a bőrt, helyreállítja annak szerkezetét és újjáépíti a bőr védőgátját. A DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Remodelling Llifting Serum a kedvenc társad lesz a ráncok elleni küzdelemben. A DERMACOL bőrszérumnak köszönhetően bőröd regenerált, friss és rugalmas lesz

A DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Remodelling Lifting Serum arcszérum legfontosabb jellemzői

  • Egyedi összetevőinek köszönhetően mélyen behatol a bőrbe
  • A DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Remodelling Lifting Serum arcszérum küzd a ráncok csökkenéséért
  • A szérum minden bőrtípusra alkalmas
  • A DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Remodelling Lifting Serum arcszérum 3D Hyaluront tartalmaz, amely újjáépíti a a bőrt

Használat: 
A DERMACOL szérumot reggel és este vidd fel a bőrre, mielőtt nappali vagy éjszakai krémet alkalmaznál. A legjobb hatás érdekében javasoljuk, hogy a 14 napos kezelést 2 havonta ismételd meg. 

Összetétel: 
Aqua, Dimethicone, Glycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Olivate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Sorbitan Olivate, Sucrose, Sorbitan Palmitate, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Ruttnera Lamellosa Oil, Watanabea Reniformis Oil, Sorbitan Oleate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Lecithin, Sodium Polyacrylate, Trideceth-6, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Coumarin, Parfum.


Paraméterek

Típus

Termék típusa Szérum

Hatás

Hatás Ránctalanító, Lifting és feszesítő, Revitalizáció

Űrtartalom

Űrtartalom 12 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Érett, Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas
Kód:  KSPL3270
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003117784
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10