Oldal frissítése

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Night Cream 50 ml

3,5 2 értékelés
5 490 Ft

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Night Cream 50 ml

A DERMACOL egy cseh kozmetikai cég, amely a '60-as évek elején alakult. Termékei csúcsminőséget képviselnek, ötvözik a precíz gyártási folyamatokat a kozmetológia területén szerzett legújabb kutatási eredményekkel. A Dermacol termékek klinikai vizsgálatai a prágai Állami Egészségügyi Intézet szigorú ellenőrzése alatt zajlanak, előállításuk megfelel a GMP és az ISO szabványoknak. A Dermacol aktív összetevőit nagy laboratóriumokban fejlesztik világszerte  - nem csak a Cseh Köztársaságban, hanem Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Németországban és Japánban egyaránt. 

A Dermacol 3D Hyaluron Therapy Night egy különleges, megújító hatású éjszakai krém, mely tiszta hialuronsavat és hatékony ránctalanító komplexet tartalmaz. Visszaállítja a 3D szerkezetet és a bőr tömörségét, feltölti a ráncokat, így alternatív hialuronsav injekcióként működik.

Hosszú távon az arc visszanyeri kontúrjait, a ráncok láthatóan kisimulnak, megnöveli a kollagén- és elasztinszintet és regenerál. Megnyugtatja a bőrt, biztosítja intenzív hidratálását, renenerálja és táplálja. Alkalmas minden korosztály számára 30 év fölött.

A termék típusa:
Megújító éjszakai krém

A bőr típusa:
Minden bőrtípusra

A legfőbb előnyök:
hialuronsav - hialuronsav injekciók alternatívájaként, bőrgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazás:
Esténként vidd fel az alaposan megtisztított bőrre körkörös, belülről kifelé haladó mozdulatokkal

Hatás:
Azonnal feszes, táplált és kisimult, ránctalan bőr

Kiszerelés:
50 ml

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Korosztály

Korosztály 30+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai
Kód:  PLK071
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003108393
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10