Oldal frissítése

DERMACOL Hyaluron Hysteria No. 02 4,5 ml

5 3 értékelés
2 990 Ft

DERMACOL Hyaluron Hysteria No. 02 4,5 ml

Csodásan mutatnak az ápolt, gondozott ajkak. Egy kiváló minőségű, jól megválasztott rúzs hozzátesz az igényes megjelenéshez. A jó minőségű DERMACOL rúzs erősen pigmentált és jó fedőképességgel rendelkezik, így már egy réteg is megfelelően elfedi az ajkad természetes színét. 12 óra óráig tart ki, hogy ne kelljen állandóan javítgatni minden étkezés vagy ital után. Színe és textúrája miatt hétköznapi sminkhez is használható, a matt hatásnak köszönhetően. Javasolt az ajkak hidratálása a matt rúzs felvitele előtt annak szárító hatása miatt. Folyékony állagú, amely nem dörzsölődik le könnyen, és száradás után nem hagy nyomokat a poharakon. Hidratálást is biztosít amellett, hogy csodás színt varázsol ajkaidra. Célszerű kontúrceruzával kombinálni, hogy pontosan meghatározott éleket érjél el. A minőségi Nude DERMACOL rúzs már az első látásra megdobogtatja a szívedet.

A jó minőségű DERMACOL Hyaluron Hysteria No. 02 4,5 ml rúzs legfontosabb jellemzői

  • A jó minőségű DERMACOL rúzs hangsúlyozza a sminkedet
  • Jól fed és gazdagon pigmentált
  • Tartósság 12 óra
  • Matt felületet biztosít
  • Az ecsettel történő felvitel pontosan és precízen rúzsozott ajkakat eredményez
  • Hidratáló, így remek választás a száraz ajkakra
  • A minőségi DERMACOL rúzs színe nude

Összetétel

Isododecane, Isoamyl Laurate, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Disteardimonium Hectorite, Diatomaceous Earth, Propylene Carbonate, Talc, Aroma, Silica, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Polyhydroxystearic Acid, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Palmitate, Lecithin, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Lauric Acid, Pentylene Glycol, Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Trihydroxystearin, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Glucomannan, +/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 42090, CI 15850, CI 19140, CI 45410, CI 77499.

Paraméterek

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Matt, Folyékony

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Hidratáló

Árnyalat

Árnyalat Nude

Üzemidő

Üzemidő 12 óra

Űrtartalom

Űrtartalom 4,5 ml
Kód:  DEKO6749
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85975231
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20