Oldal frissítése

DERMACOL Hosszantartó körömlakk 5 Days Stay No.51, Daylight

5 1 értékelés
1 490 Ft

DERMACOL Hosszantartó körömlakk 5 Days Stay No.51, Daylight

Az ápolt megjelenéshez a szép körmök is hozzátartoznak. A minőségi DERMACOL körömlakk pillanatok alatt gyönyörű körmöket varázsol. Hosszantartó hatással bír, ezáltal nem kell aggódnod amiatt, hogy a körmödről hamar lepattog a festék. A jól ismert DERMACOL hagyományos fényes körömlakk bármilyen alkalomra tökéletes választás. Legyen az neves alkalom, vagy egy sima hétvége.

DERMACOL Hosszantartó körömlakk 5 Days Stay No.51, Daylight körömlakk fő jellemzői

  • Fényes hatása minden alkalomra illik
  • DERMACOL körömlakk színe: barna
  • Hosszantartó hatás
  • DERMACOL körömlakk max. űrtartalma: 11 ml

Összetétel

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Adipinsav/Neopentilglikol/Trimellites anhidrid kopolimer, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-butil-alkohol, Silica, Benzophenone-1, Trimetil-pentándiil-dibenzoát, Polyvinil-butirál, Diacetonalkohol, Phosphoric Acid, +/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 19140, CI 15850.

Paraméterek

Lakk típusa

Lakk típusa Hagyományos

Textúra

Textúra Fényes

Tulajdonságok

Hatás Hosszantartó
Szín Barna

Űrtartalom

Űrtartalom 11 ml
Kód:  DEKO5996
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85973022
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20