Oldal frissítése

DERMACOL Hair Ritual Unisex Set 350ml

Leárazás -30 %
3 560 Ft 5 090 Ft

DERMACOL Hair Ritual Unisex Set 350ml

Ha korpásodással vagy hajhullással küzdesz, a DERMACOL Hair Ritual Unisex szett segíthet neked. Tartalmazza a Hair Ritual sampont és a hajhullást csökkentő szérumot. A készletet díszdobozba csomagoljuk. Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas, és minden bőrtípushoz megfelel.

A DERMACOL Hair Ritual Unisex szett legfontosabb jellemzői

  • A DERMACOL Hair Ritual Unisex szett a korpásodás és a hajhullás ellen készült
  • Férfiak és nők egyaránt használhatják
  • Korpásodás elleni sampont és hajhullás elleni szérumot tartalmaz
  • A HAIR RITUAL szérum a hajhullás csökkentésére már 3 hónapos rendszeres használat után eredményt hoz.
  • A HAIR RITUAL korpásodás elleni sampon száraz és zsíros bőrre egyaránt alkalmas
  • A DERMACOL Hair Ritual Unisex szett ajándékdobozba van csomagolva

HAIR RITUAL szérum a hajhullás csökkentésére

A HAIR RITUAL hajhullás csökkentő szérum a hajhullást célozza. A gyenge, törékeny és ritkuló hajra tervezték. Férfiak és nők egyaránt használhatják. A szérum innovatív formulával büszkélkedhet, amely regenerálja a hajhagymákat és növeli azok ellenálló képességét. Az erősítő vitaminkomplexnek köszönhetően a haj életciklusa regenerálódik. A haj hosszában megerősödik és táplált lesz. A szérum tartalmazza az Akosky Azuki hatóanyagot is, amely a ritkuló haj sűrűségének elősegítésére összpontosít. Felébreszti a szunnyadó tüszőket, és mindössze 3 hónapos rendszeres használat után észrevehető különbséget fogsz látni a haj sűrűségében.  

HAIR RITUAL korpásodás elleni sampon

A HAIR RITUAL korpásodás elleni sampon eltávolítja a száraz és zsíros korpát, és megakadályozza az új korpa kialakulását. Száraz és zsíros bőrre egyaránt alkalmas. Koffeint és a Kerascalp TM hatóanyagot tartalmazza,ezek együttesen aktiválják a hajgyökereket és csökkentik a hajhullást. Jól erősítik a haj általános szerkezetét. Egy másik innovatív összetevő, az N-Hance TM megkönnyíti a haj kibontását, és selymesen puhává teszi azt. A jól ismert panthenol természetes hidratálást biztosít. A sampont minden nap használhatod. Nagyszerű választás a száraz és zsíros korpásodással járó problémás fejbőr ápolására.  


Összetétel

HAIR RITUAL szérum a hajhullás csökkentésére
Aqua, Alcohol denat., Propanediol, Panthenol, Caffeine, Trifolium Pratense/Vigna Radiata csíra kivonat, Biotin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Parfum, Benzyl Salicylate Geraniol, Limonene, Linalool, alfa-izometil-ionon.

HAIR RITUAL korpásodás elleni sampon
Trifolium Pratense/Vigna Radiata csíra kivonat,6 Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, HAIR RITUAL korpásodás elleni sampon9 Glicerin, Climbazol, Trifolium Pratense/Vigna Radiata csíra kivonat,1 Phyllanthus Emblica gyümölcskivonat, HAIR RITUAL korpásodás elleni sampon6 Trifolium Pratense/Vigna Radiata csíra kivonat,4 Glycol Distearate, Hidroxipropil-glükonamid, Hidroxipropil-ammónium-glükonát, PEG-18 gliceril-oleát/kokoát, Polyquaternium-10, Polyquaternium-7, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Akrilamidopropil-trimónium-klorid/akrilamid kopolimer, Trifolium Pratense/Vigna Radiata csíra kivonat,5 Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, HAIR RITUAL korpásodás elleni sampon7 Borkősav, Trifolium Pratense/Vigna Radiata csíra kivonat,2 Linalool.





Paraméterek

Hatás

Hatás Korpa, Hajhullás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Típus

Termék típusa Készlet

Használat

Használat Uniszex

Típus

Típus Uniszex

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Szérum, Sampon

Űrtartalom

Űrtartalom 350 ml
Kód:  KSDS2128
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003126670
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10