Oldal frissítése

DERMACOL Glow Wow Highlighter fluid 20 ml

Leárazás -25 %
3 520 Ft 4 690 Ft

DERMACOL Glow Wow Highlighter fluid 20 ml

A DERMACOL Glow Wow highlighter jellegű folyadék kisimítja és ragyogóvá teszi a bőrödet. Krémes textúrát kínál gyöngyházfénnyel, és nagyon finom arany, ezüst és bronz csillámokat tartalmaz. A világosító folyadék ragyogóvá teszi a bőrt, és használható az arccsontok, a szemöldök, az orr közepe és a felső ajak kiemelésére. Alkalmas alapozónak és highlighternek egyaránt. Fényvisszaverő részecskék vannak az összetételében,így a DERMACOL Glow Wow fluid fiatalos megjelenést kölcsönöz, egységesíti a bőrtónust, vizuálisan csökkentia karikákat a szem alatt, illetve a kisebb ráncokat. A krémes highlighter sheavajat, makadámia olajat és olívaolajat tartalmaz, amelyek nemcsak táplálják, hanem ápolják is a bőrt.

A DERMACOL Glow Wow világosító/highlighter folyadék legfontosabb jellemzői

  • Kellemes, krémes textúra gyöngyházfénnyel
  • Rendkívül finom arany, ezüst és bronz csillámokat tartalmaz
  • A DERMACOL Glow Wow világosító fluid alapozónak és highlighternek is alkalmas
  • Fényvisszaverő részecskék a formulában a fiatalos megjelenésért
  • Egységesíti a bőr tónusát, vizuálisan csökkenti a szem alatti karikákat és az apró ráncokat
  • DERMACOL Glow Wow Brightening Fluid ápoló és tápláló formulával
  • Minden bőrtípusra alkalmas

Használat: Ideális hidratálóként smink alá, de akár önmagában, smink nélkül is használható. Sminkkel is keverheted, a hatás intenzitása a választott koncentrációtól függ. A folyadékot a sminkelés után is felviheted. Használható az egész arcon vagy csak bizonyos területeken (a szem körül), a szemek alatt, a szemöldök között, az orrhegyen, az orrnyergen, az arccsontokon, az állon, stb. ), de a dekoltázsra és más testrészekre is felviheted, amelyeket szeretnél, ha ragyognának. Ecsettel vagy szivacsos applikátorral vidd fel a kívánt területre.

Összetétel

Aqua, Cetearyl Isononanoate, Butylene Glycol, Silica, Dimethicone, Mica, Glyceryl Stearate Citrate, Glicerin, Sorbitol, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla magolaj, Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Bellis Perennis virágkivonat, Helichrysum Italicum kivonat, Nátrium-hidroxid, Phenoxyethanol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA Dietilhexil-sziringilidénemalonát, Caprylic/Capric Triglyceride Potassium Sorbate, Citric Acid, CI 77891, CI 77491.

Paraméterek

Típus

Termék típus Folyadék

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml

Hatás

Hatás Arctónus javító

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú
Kód:  KSPL4452
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85966574
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05