Oldal frissítése

DERMACOL Face and Lip Peeling Revitalizing 50 ml

5 2 értékelés
2 290 Ft

DERMACOL Face and Lip Peeling Revitalizing 50 ml

Olyan bőrradírt keresel, amely tökéletesen megszabadítja bőrödet a szennyeződésektől, felélénkíti arcodat, ugyanakkor kellemesen oldja a feszültséget? Akkor a DERMACOL Face and lip peeling revitalizing arcradír a megfelelő a számodra. Ez a bőrradír tökéletesen megszabadít a fakóságtól, élénkíti a bőrt és segít revitalizálni arcodat. A Face and lip peeling revitalizing radír kiváló minőségű hidegen sajtolt kender- és sárgabarackolajjal javítja a bőr általános vérkeringését, helyreállítja a természetes védő mikrofilmet, így növeli a bőr ellenálló képességét a környezet negatív hatásaival szemben. A lédús mangó ellenállhatatlan aromája a relaxáció és a béke érzésével ajándékoz meg. Szilikon- és parabénmentes. 

A DERMACOL Face and lip peeling revitalizing arcradír fő jellemzői

  • A DERMACOL Face and lip peeling revitalizing minden típusú arcbőrre és ajakra alkalmas
  • Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút, a mitesszereket és a sminkmaradványokat
  • A Face and Lip peeling gyengéden eltávolítja az elhalt sejteket, selymesen puhává és ragyogóvá varázsolja a bőrt
  • A DERMACOL peeling javítja a vérkeringést és stresszoldó hatású
  • Szilikon- és parabénmentes összetétel
  • A lédús mangó ellenállhatatlan illatával

Használat:

Reggel vagy este vidd fel a terméket a száraz, megtisztított bőrre. Körkörös mozdulatokkal masszírozd a cukorkristályokat, amíg feloldódnak. Öblítsd le vízzel és szárítsd meg. A DERMACOL Face and Lip anti-stress arcradírt legfeljebb hetente kétszer használd az arcon és az ajkakon. 


Összetétel

Sucrose, Propylene Glycol, Aqua, Coco-Glucoside, Prunus Armeniaca magolaj, Silica, Glyceryl Oleate, Cannabis Sativa Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Dietilhexil-sziringilidénemalonát, Panthenol, Retinyl Palmitate, Linolsav, Tokoferol, Cocamidopropyl Betaine, Nátrium-klorid, Nátrium-hidroxid, Citromsav, Caprylic/Capric Triglyceride Polysorbate 20, PEG-20 gliceril-laurát, Prunus Armeniaca magpor, Hidrogénezett pálma gliceridek citrát, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfüm, CI 47005, CI 15985

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra, Ajakra

Hámlasztás típusa

Hámlasztás típusa Enzimes

Hámlasztás intenzitása

Peeling intenzitása Mély

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSPL3260
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003121118
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15