Oldal frissítése

DERMACOL Face and Lip Peeling Anti-stress 50 ml

5 3 értékelés
2 090 Ft

DERMACOL Face and Lip Peeling Anti-stress 50 ml

Olyan peelinget keresel, amely tökéletesen megszabadítja bőrödet a szennyeződésektől, a felesleges faggyútól, eltávolítja a mitesszereket, ugyanakkor kellemesen oldja a feszültséget? Akkor a DERMACOL Face and Lip peeling anti-stress a megfelelő választás számodra. A peeling teljesen megtisztítja a bőrt a sminkmaradványoktól, az eltömődött pórusoktól, és csökkenti a mitesszerek méretét. A finom cukorkristályok és a sárgabarackmaghéj részecskéi kíméletesen eltávolítják az elhalt hámsejteket, így a bőr selymesen puha, rugalmas és ragyogó lesz. A Face and lip peeling anti-stres kiváló minőségű hidegen sajtolt kender- és sárgabarackolajjal javítja a bőr általános keringését és megkönnyebbülést hoz a bőrnek. A finom rebarbara illata a relaxáció és a béke érzését nyújtja. 

A DERMACOL Face and lip peeling anti-stress arcradír fő jellemzői

  • A DERMACOL Face and lip peeling revitalizing minden típusú arcbőrre és ajakra alkalmas
  • Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút, a mitesszereket és a sminkmaradványokat
  • A Face and Lip peeling gyengéden eltávolítja az elhalt sejteket, selymesen puhává és ragyogóvá varázsolja a bőrt
  • A DERMACOL peeling javítja a vérkeringést és stresszoldó hatású
  • Szilikon- és parabénmentes összetétel

Használat:

Reggel vagy este vidd fel a terméket a száraz, megtisztított bőrre. Körkörös mozdulatokkal masszírozd a cukorkristályokat, amíg feloldódnak. Öblítsd le vízzel és szárítsd meg. A DERMACOL Face and Lip anti-stress arcradírt legfeljebb hetente kétszer használd az arcon és az ajkakon. 


Összetétel

Szacharóz, Propylene Glycol, Aqua, Coco-Glucoside, Prunus Armeniaca magolaj, Silica, Glyceryl Oleate, Cannabis Sativa Seed Oil, Cocamidopropyl Betaine, Tokoferol, Hidrogénezett pálma gliceridek citrát, Prunus Armeniaca magolaj, Vaccinium Macrocarpon gyümölcskivonat, Prunus Armeniaca magpor, Benzotriazolil-dodecil-P-krezol, Butilftalimid, Izopropilftalimid, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citromsav, Nátrium-hidroxid, Nátrium-klorid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Parfüm, CI 16255

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra, Ajakra

Hámlasztás típusa

Hámlasztás típusa Enzimes

Hámlasztás intenzitása

Peeling intenzitása Mély

Használat

Használat Nőknek
Szacharóz, Propylene Glycol, Aqua, Coco-Glucoside, Prunus Armeniaca magolaj, Silica, Glyceryl Oleate, Cannabis Sativa Seed Oil, Cocamidopropyl Betaine, Tokoferol, Hidrogénezett pálma gliceridek citrát, Prunus Armeniaca magolaj, Vaccinium Macrocarpon gyümölcskivonat, Prunus Armeniaca magpor, Benzotriazolil-dodecil-P-krezol, Butilftalimid, Izopropilftalimid, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citromsav, Nátrium-hidroxid, Nátrium-klorid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Parfüm, CI 16255'>
Kód:  KSPL3259
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003121095
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10