Oldal frissítése

DERMACOL Exfoliáló lábmaszk zokni 2×15 ml

3,8 5 értékelés
2 490 Ft

DERMACOL Exfoliáló lábmaszk zokni 2×15 ml

Szenvedsz a lábadon lévő száraz bőrtől és a repedezett saroktól, de egyszerűen nem tudsz eljutni egy szakemberhez? Próbáld ki a Dermacol hámlasztó zokni lábmaszkot, hogy megnyugtasd a bőrödet, amely a használat után azonnal hidratált és jól táplált lesz. A természetes növényi savak és a szalicilsav eltávolítják az elhalt sejteket, a karbamid, a bambuszkivonat és más hatóanyagok gondoskodnak a regenerációról, az azonnali puhításról, a durva bőfelület puhaságáról, és a hidratálásról. A maszk használata is nagyon egyszerű, csak húzd fel a zoknit a lábadra, és hagyd, hogy hasson. Az optimális hőmérséklet fenntartásának köszönhetően a hatóanyagok tökéletesen felszívódnak. A Dermacol hámlasztó maszk gyönyörűvé varázsolja a lábadat.

A Dermacol hámlasztó zokni lábmaszk legfontosabb jellemzői

  • A Dermacol hámlasztó lábmaszk tökéletes helyettesítője a szalonban történő látogatásnak
  • Azonnal hidratálja, táplálja és nyugtatja a bőrt
  • Eltávolítja az elhalt hámsejteket, lágyítja a durva bőrfelületet és puhítja a bőrt
  • Szalicilsavat, karbamidot és egyéb hatóanyagokat tartalmaz
  • Imádni fogod, hogy nagyon egyszerű a használata
  • A Dermacol maszk gyönyörűen sima és puha lábakat varázsol

Használat: annak érdekében, hogy lábad mindig sima és csodálatos legyen, a maszkot havonta egyszer használd. Helyezd a zoknit a megmosott és megszárított lábra, és igazítsa el megfelelően a ragasztócsík segítségével. Hagyd hatni 20-30 percig. Miután levetted, masszírozd be a maradék készítményt a bőrbe.

Összetétel

Alcohol Denat., Aqua, Propylene Glycol, Urea, Glycereth-18 Ethylhexanoate, Glycolic Acid, Lactic Acid, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Lactate, Salicylic Acid, Hydroxyethylcellulose, Glycereth-18, Eucalyptus Globulus Oil, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Menthol, Polyquaternium-10, Allantoin, Limonene.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Terméktípus

Terméktípus Maszk

Tulajdonságok

Hatás Hámlasztó
További jellemzők Bőrhámlasztó

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Bőrkeményedésre

Összetétel

Összetétel jellemző Szalicilsavas, Urea tartalmú
Kód:  KSTE2882
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003129046
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10