Oldal frissítése

DERMACOL Dolce Vita No. 07 3 g

Leárazás -25 %
2 470 Ft 3 290 Ft

DERMACOL Dolce Vita No. 07 3 g

Az ápolt ajkak kiemelik az arc szépségét. A megfelelő rúzs kiválasztásával kiemelheted szépségedet. A minőségi DERMACOL rúzs közepes fedést biztosít, hogy az ajkak természetes színe kiemelkedjen. A krémes állagának köszönhetően könnyen felvihető. Ha szereted, ha nagyobbak az ajkaid, válaszd ezt a csillogó típust, amely optikailag növeli az ajkakat. Nemcsak színezi, hanem hidratálja is az ajkakat. Kontúrceruzával használva ajkaid szélei határozottan látszanak majd. Akkor kimondottan jó választás, ha száraz, berepedezett ajkaktól szenvedsz. A nagyszerű Rózsaszín DERMACOL rúzs szuperül néz ki a szádon.

A jó minőségű DERMACOL Dolce Vita No. 07 3 g rúzs leglényegesebb előnyei

  • A nagyszerű DERMACOL rúzs segítségével kiemelheted ajkaidat
  • Természetes megjelenést biztosít
  • A krémes állagának köszönhetően könnyen felvihető
  • Mivel csillog, optikailag nagyobbnak mutatja az ajkakat
  • Értékelni fogod, hogy hidratál
  • Biztosítja az ajkak számára az optimális ápolást
  • A nagyszerű DERMACOL rúzs színe rózsaszín

Összetétel

Isocetyl Stearoyl Stearate, Synthetic Wax, Hydrogenated Vegetable Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Microcristallina, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, Sucrose Acetate Isobutyrate, Sorbitan Olivate, Tridecyl Trimellitate, Microcrystalline Cellulose, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Stearalkonium Hectorite, Aroma, Copernicia Cerifera Cera, Stearalkonium Bentonite, Propylene Carbonate, Triisostearyl Citrate, Decylene Glycol, Sorbitan Tristearate, Lecithin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Benzyl Benzoate, Citric Acid, Citral, Limonene, Geraniol, Benzyl Alcohol, +/- CI 77891, CI 15850, CI 19140, CI 42090, CI 77491, CI 77492.

Paraméterek

Tok

Tok Részben

Textúra

Textúra Krémes, Fényes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hidratáló, Ápoló

Árnyalat

Árnyalat Rózsaszín

Tömeg

Tömeg 3 g (0 kg)
Kód:  DEKO6746
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85974920
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15