Oldal frissítése

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02

5 3 értékelés
2 090 Ft

DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02

A DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet egy szemceruza, amely tökéletesen kiemeli a nappali és az esti sminket. A lila árnyalatot szikrázó csillámok egészítik ki, ami senkinek sem kerülheti el a figyelmét. Ennek a szemceruzának kellemes, krémes állaga van, amely nem nehezíti el a szemet, miközben sokáig a helyén marad. A DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02 vízálló, behúzható és könnyen alkalmazható.

A DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02 szemceruta főbb jellemzői

  • A DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02 egy szemceruza, amely alkalmas nappali és esti sminkhez egyaránt
  • Merész lila árnyalat
  • Krémes állagú, nem nehezíti el a szemhéjat és tartós
  • A DERMACOL Crystal look automatic eyeliner Violet nr.02 alkalmas a szemhéj belső felén történő alkalmazásra is, így még a fáradt szemeket is felderíti

Használat:
A kívánt formának megfelelően vidd fel az alsó vagy a felső szemhéjra.
A felvitel után engedd finoman száradni, ez biztosítja a tartósságát.

Összetétel

DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYETHYLENE, KALCIUM-NÁTRIUM-BOROSZILIKÁT, OZOKERITE, AKRILÁTOK/SZTEARIL-AKRILÁT/DIMETIKON-METAKRILÁT KOPOLIMER, POLYISOBUTÉN, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, NYLON-12, MICA, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, IZOBUTIL-SZTEARÁT, TIN OXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CI 77499, CI 77891, CI 75470.

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Szín

Szín Lila

Típus

Típus Ceruza

Tömeg

Tömeg 0,3 g (0 kg)

Űrtartalom

Űrtartalom 0,3 ml

Díj

Díjak Díj nélkül
Kód:  DEKO5325
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85972872
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20