Oldal frissítése

DERMACOL Collagen Volumennövelő és göndörítő 12 ml

5 2 értékelés
3 090 Ft

DERMACOL Collagen Volumennövelő és göndörítő 12 ml

Ha a szempilláid természetes módon világosak, illetve gyengék és nem túl kifejezőek, akkor a lenyűgöző DERMACOL szempillaspirált nem fogod kiengedni a kezeid közül. A speciális formula vastagítja és dússá teszi a szempillákat, valamint lélegzetelállító volument kölcsönöz nekik. A szempillaspirál még az egyenes szempillákon is hatékony. Különleges kefe jár hozzá, amely a szempillák tökéletes göndörítésére és a nyitott tekintet elérésére összpontosít. A dizájnos, ívelt formájú kefe fontos szerepet játszik a festék pontos felvitelében. A mély, fekete színű DERMACOL szempillaspirál ideális a hétköznapi alkalmi és hivatalos megjelenésekhez. A tartós DERMACOL szempillaspirál űrtartalma 12 ml.

A minőségi DERMACOL Collagen Volumennövelő és göndörítő 12 ml fontos jellemzői

  • Az ikonikus DERMACOL szempillaspirál nagyszerű eszköz a szempillák kiemeléséhez
  • Az egyedi szálak segítségével szempilláid elérik a maximális hosszúságot
  • Minden egyes szempillát bevon és azonnali volument biztosít
  • Az egyenes szempillákkal is gond nélkül megbirkózik
  • Keféje ívelt alakú
  • Szín: fekete
  • A gazdaságos DERMACOL szempillaspirál térfogata 12 ml

Összetétel

Aqua, Akrilátok/oktilakrilamid kopolimer, Sztearinsav, VP/Eikozén kopolimer, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Cyclomethicone, Butylene Glycol, Potassium Hydroxide, Panthenol, Fenetil-alkohol, Ethylhexylglycerin, Argania Spinosa magolaj, Tocopheryl Acetate, Hidrolizált kollagén, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, +/- CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007.

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus

Kefe

Alak Ívelt

Űrtartalom

Űrtartalom 12 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO6843
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85975453
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05