Oldal frissítése

DERMACOL Collagen Plus Intensive Rejuvenating Serum 15 ml

2 790 Ft

DERMACOL Collagen Plus Intensive Rejuvenating Serum 15 ml

A DERMACOL Collagen Plus Intensive Rejuvenating Serum arcszérum precíz simítást biztosít a bőr számára, amely az első használat után látható lesz. A jelentős pozitív hatások 14 nap elteltével láthatók. A szérum aktív összetevőket tartalmaz a gyors és intenzív arcbőrápolás érdekében. A kollagén, a hialuronsav és más aktív anyagok tartalmának köszönhetően hatékonyan harcol a ráncok ellen, biztosítja a bőr hidratálását és feszesítését.

A DERMACOL Collagen Plus Intensive Rejuvenating Serum arcszérum legfőbb jellemzői

  • Ránctalanító arcszérum
  • A bőrt feszesebbé és simábbá teszi 14 napos használat után
  • Gyors és intenzív arcbőrápolás
  • A Dermacol szérum minden bőrtípusra alkalmas

Használata:
Naponta kétszer vidd fel az arcra és a nyakra, mielőtt hidratáló krémet alkalmaznál.

Összetétel:
Aqua, Dimethicone, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Olivate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Sorbitan Olivate, Hydrolyzed Collagen, Sucrose, Sorbitan Palmitate, Sodium Hyaluronate, Spilanthes Acmella Flower Extract,  Ruttnera Lamellosa Oil, Watanabea Reniformis Oil, Sorbitan Oleate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Lecithin, Caprylyl Glycol, Sodium Polyacrylate, Polysorbate 20, 1,2-Hexanediol, Tropolone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  KSPL2571
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003117807
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15