Oldal frissítése

DERMACOL Collagen+ Kétfázisú vízálló sminklemosó 150 ml

5 1 értékelés
2 590 Ft

DERMACOL Collagen+ Kétfázisú vízálló sminklemosó 150 ml

A DERMACOL Collagen+ kétfázisú vízállósmink-lemosó olajos és vizes összetevőkből áll, hogy segítségével kíméletesen távolíthasd el a sminket nemcsak az arcodról, hanem a szemkörnyékről is. A termék szemészetileg tesztelt, és nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Ezenkívül hidratálja, nyugtatja és felfrissíti a bőrt. A DERMACOL Collagen+ kétlépéses vízállósmink-lemosó tökéletesen távolítja el a tartós sminket, miközben növeli a bőr rugalmasságát, és friss megjelenést kölcsönöz neki.

A DERMACOL Collagen+ kétfázisú vízállósmink-lemosó legfontosabb jellemzői

  • Az olaj- és vízkomponensek hatékony kombinációja
  • Kíméletesen távolítja el a vízálló sminket az arcról és a szemkörnyékről
  • A DERMACOL Collagen+ kétfázisú vízállósmink-lemosó egy szemészetileg tesztelt készítmény
  • Hidratálja, nyugtatja és felfrissíti a bőrt
  • Nem hagy zsíros érzetet a bőrön
  • A DERMACOL Collagen+ növeli a bőr rugalmasságát és friss megjelenést kölcsönöz

Használata:használat előtt rázd fel a sminklemosót, majd vidd fel egy vattakorongra, és gyengéd mozdulatokkal távolítsd el a sminket és a szennyeződéseket. A szemen lévő smink eltávolításakor a szemöldöktől kezdve a szemhéjon át a szempillákig, majd a halánték külső oldalától a szem belső sarkáig haladj.

Összetétel

Aqua, Isododecane, Isohexadecane, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Panthenol, Centaurea Cyanus virágkivonat, Hidrolizált kollagén, Polysorbate 20, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Tetrasodium EDTA, Lactic Acid, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Tropolon, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Propylparaben, CI 61565.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Típus

Terméktípus Kétfázisú (olajos) arctisztító
Kód:  KSPL4451
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003127998
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20