Oldal frissítése

DERMACOL Caviar energy Set 100ml

5 1 értékelés
7 690 Ft

DERMACOL Caviar energy Set 100ml

A DERMACOL Duopack Caviar Energy kozmetikai szett egy Caviar Energy nappali és egy Caviar Energy éjszakai krémet tartalmaz. A kaviárkivonattal készült termékek javítják a bőr feszességét és rugalmasságát, feltöltik az arc kontúrjait, és bármely bőrtípusra alkalmasak. A nappali és éjszakai ápolószett kaviárral és Q10 koenzimmel nagyszerű kényeztetést nyújt a bőrnek, amely öröm minden olyan nő számára, aki ügyel a külsejére. A Dermacol termékek egy gyönyörű és praktikus kozmetikai táskában kaptak helyet.

A DERMACOL Duopack Caviar Energy kozmetikai szett kozmetikai táskában főbb jellemzői

  • A Dermacol szett Caviar energy nappali és éjszakai krémet tartalmaz
  • Az ajándékcsomag bármely bőrtípusra alkalmas
  • A Dermacol kaviár kivonatot tartalmazó termékei javítják a bőr feszességét és rugalmasságát, feltöltik az arc kontúrjait
  • A 15-ös faktorú UVA/UVB szűrő véd a napégés és a pigmentfoltok ellen
  • A nappali és éjszakai arcápoló szett kaviárral és Q10 koenzimmel nagyszerű ajándék minden nőnek
  • A termékek egy kozmetikai táskában kaptak helyet

A DERMACOL Duopack Caviar Energy Kit rugalmas és ragyogó bőrt biztosít

A nappali krém a bőr általános feszesítésével és rugalmasságával kápráztat el, és mivel sejtkomplexet tartalmaz, növeli a sejtek ellenálló képességét a szabad gyökökkel szemben. A 15-ös védőfaktorú UVA/UVB szűrő véd a napégés és a pigmentfoltok ellen. A Caviar Energy éjszakai krém kellemesen selymes állagú, könnyen felszívódik és nem tömíti el a pórusokat. Alvás közben a táplálás mellett a sejtek szerkezetének regenerációjáról is gondoskodik.

A csomag tartalma:
Caviar Energy nappali krém 50 ml
Caviar Energy éjszakai krém 50 ml
Kozmetikai táska


Összetétel

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride Etilhexil-polihidroxisztearát, Cetearyl Olivate, Kókusz-kaprilát, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Glicerin, Szorbitán-olivate, Squalane, Poliakrilát keresztpolimer-6, Dimethicone, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Acacia Senegal gumi, Szorbitán-palmitát, Xanthan Gum, Parfum, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Oleate, Alaria Esculenta kivonat, Sucrose, Ubiquinone, Kaviár kivonat, Nátrium-hidroxid, Ruttner Lamellosa olaj, Watanabea Reniformis olaj, Lactic Acid, Lecithin, Leuconostoc/Rádics gyökér ferment filtrát, Rosa Damascena virágkivonat, CI 16035, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Testápoló krém

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KSDS2110
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003130387
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20