Oldal frissítése

DERMACOL Cannabis face cream 50 ml

2 890 Ft

DERMACOL Cannabis face cream 50 ml

A DERMACOL Cannabis Face Cream arckrém egész napos ápolást biztosít bőrnek. A kender- és argánolaj a hialuronsavval és a panthenollal kombinálva mélyen regenerálja és hidratálja bőrödet egész nap. Az olasz szalmagyopár, a százszorszép és a körömvirág hidegen sajtolt növényi kivonatai helyreállítják a bőr természetes méregtelenítését, így megszabadítja azt a szürkeségtől és a bőrpírtól. A testápoló összetétele segít helyreállítani a bőrgátat, és megkönnyebbülést nyújt az irritált bőr számára. A DERMACOL Cannabis Face Cream arckrém rendszeres használata ragyogóvá, tónusossá, fiatalossá teszi a bőrt, valamint védi a külső hatásoktól.

A DERMACOL Cannabis Face Cream arckrém fő jellemzői

  • Egész napos mély bőrápolást nyújt
  • A DERMACOL Cannabis Face Cream megszabadítja a bőrt a szürkeségtől és a bőrpírtól
  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • A DERMACOL bőrkrém hidegen sajtolt növényi kivonatokat tartalmaz
  • Megnyugtatja és táplálja a bőrt

Használat:
A DERMACOL Cannabis Face Cream arckrémet naponta kétszer vidd fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. A még jobb hatás érdekében javasoljuk, hogy a krémet a DERMACOL Cannabis termékcsalád más termékeivel együtt alkalmazd.

Összetétel:
Aqua, Coco-caprylate/ Caprate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Isoamyl Laurate, Cannabis Sativa Seed Oil, Dicaprylyl Carbonate, Panthenol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Sorbitan Oleate, Calendula Officinalis Flower Extract, Propylene Glycol, Helichrysum Italicum Extract, Bellis Perennis Flower Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Betaine, Allantoin, Argania Spinosa Kernel Oil, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.


Összetétel

Aqua, Kókusz-kaprilát/kaparát, Cetyl Alcohol, Glycerin, Isoamyl Laurate, Cannabis Sativa Seed Oil, Dicaprylyl Carbonate, Panthenol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Sorbitan Oleate, Calendula Officinalis Flower Extract, Propylene Glycol, Helichrysum Italicum kivonat, Bellis Perennis virágkivonat, Citric Acid, Potassium Sorbate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Betaine, Allantoin, Argania Spinosa Kernel Oil, Xanthan Gum, Disodium EDTA Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfüm.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum, Vegán kozmetikum

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Bőrnyugtató, Bőr kipirosodása ellen

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas, Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Típus

Típus Női
Kód:  KSPL3263
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003120647
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20