Oldal frissítése

DERMACOL Cannabis face cleanser 150 ml

4,5 2 értékelés
2 390 Ft

DERMACOL Cannabis face cleanser 150 ml

A DERMACOL Cannabis Face Cleanser arctisztító a kedvenc sminklemosód lesz. A kíméletes tisztító összetevőknek, a kenderolajnak és a panthenolnak köszönhetően ideális választás érzékeny bőrűek számára sminkeltávolításra. A kíméletes DERMACOL Cannabis Face Cleanser arctisztító megakadályozza a bőr kiszáradását, valamint szappan- és alkoholmentes, így mindennapos használatra alkalmas. A tisztítás után a DERMACOL arctisztító gyönyörűen puhává, szennyeződésektől és eltömődött pórusoktól mentessé teszi a bőrt.

A DERMACOL Cannabis Face Cleanser arctisztító fő jellemzői

  • Gyengéd arctisztító emulzió érzékeny bőrre
  • A DERMACOL Cannabis Face Cleanser nem tartalmaz szappant vagy alkoholt
  • Nem szárít, nem irritál és mindennapi használatra alkalmas
  • A DERMACOL tisztítókrém használatával a bőr puha lesz és megtisztul a szennyeződésektől és az eltömődött pórusoktól

Használat:
A DERMACOL tisztítókrémet megnedvesített ujjakkal, körkörös mozdulatokkal vidd fel a bőrre, majd vízzel vagy nedves vattakoronggal távolítsd el.

Összetétel:
Aqua, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Cannabis Sativa Seed Oil, Decyl Oleate, Cetearyl Glucoside, Panthenol, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Olivate, Carbomer, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Limonene, Linalool, Parfum.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Termék típusa

Termék típusa Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes
Kód:  KSPL3258
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003120692
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05