Oldal frissítése

DERMACOL Cannabis body lotion 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Cannabis body lotion 200 ml

A DERMACOL Cannabis Body Lotion egy testápoló, amely nemcsak hidratálja, hanem puhítja is a bőrt. A természetes olajok, a shea vaj és a körömvirág-kivonat keverékének köszönhetően regenerálja és táplálja a bőrt. A DERMACOL testápoló panthenolt is tartalmaz, amely hidratálja a bőrt és helyreállítja annak rugalmasságát és puhaságát. A tej gyorsan felszívódik, és a nagyon száraz bőrnek is enyhülést nyújt, sőt, segít helyreállítani a bőr védőrétegét. A DERMACOL Cannabis Body Lotion testápoló használata után a bőr relaxált, hidratált lesz, feszülő és viszkető érzés nélkül.

A DERMACOL Cannabis Body Lotion testápoló fő jellemzői

  • Kender-, olíva- és szőlőmagolajat tartalmaz
  • A DERMACOL testtej hidratálja, puhítja, táplálja és regenerálja a bőrt
  • A testápoló tej nagyon száraz bőrre is alkalmas
  • A DERMACOL Cannabis Body Lotion finom zsálya illatú

Használat: 
Vidd fel a bőrre, és finoman masszírozd be. Rendszeres használat esetén a DERMACOL testápoló jótékony hatással van a problémás bőrre. 

Összetétel: 
Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cannabis Sativa Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Ceteareth-20, Panthenol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Propylene Glycol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Sorbitan Oleate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Parfum,  Citral, Eugenol, Limonene, Linalool.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló
Specifikáció Vegán
Kód:  KSTE1960
Termékszám:  8595003120739
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05