Oldal frissítése

Dermacol Aroma Ritual Belga csokoládé I.

1,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dermacol Aroma Ritual Belga csokoládé I.

A jól ismert cseh Dermacol márka egy olyan kozmetikai szettet kínál, amely minden hölgyet boldoggá tesz. A DERMACOL Aroma Ritual Belga csokoládé I. ajándékkészlete három olyan terméket tartalmaz, amely nemcsak a testednek hanem a lelkednek is elhozza a harmóniát. A tusfürdő, a kézkrém és a bőrradír a belga csokoládé intenzív illatával érkeznek, amely a narancsolaj frissítő és élénkítő illatával keveredik. A belga csokoládé aromája gondoskodik a felfrissülésről és megteremti a teljes nyugalom és pihenés hangulatát.

A DERMACOL Aroma Ritual Belga csokoládé I. ajándékszett főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet nők számára a minőségi cseh Dermacol testápoló kozmetikumokkal
  • A harmonizáló tusfürdő megtisztítja és hidratálja a bőrt és megerősíti a bőr védőképességét
  • Regeneráló kézkrém E-vitaminnal a lágyan hidratált kézfejért
  • Harmonizáló testradír barackmag-részecskékkel
  • Testápoló kozmetikumok a belga csokoládé és narancsolaj egyedi, intenzív illatával
  • Harmonizáló hatású DERMACOL Aroma Ritual Belga csokoládé I. ajándékszett
  • Minden bőrtípusra alkalmas

DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Shower Gel 250 ml

A tusfürdő megbízhatóan tisztítja a bőrt és látja el a szükséges hidratálással és tápanyagokkal. Megerősíti a bőr védőképességét és megvédi azt a káros külső hatásokkal szemben. A belga csokoládé harmóniát keltő illatával stimulálja a testet és az érzékeket, így biztosítja a csodálatos élményt nyújtó zuhanyozásokat. Segítségével kellemes hangulatba hoz az új nap reggelén vagy az éjszakai pihenés előtt. Élvezd a kellemes pihentető zuhanyozásokat ezzel az elbűvölő illattal.

Tusfürdő használata:
Vidd fel a nedves bőrre és gyengéden képezz belőle habot. Mosakodás után alaposan öblítsd le a bőrödet.

DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Hand Cream 100 ml

A jótékony, bőrápoló hatású kézkrém a belga csokoládé és a narancs illatával érkezik, amely pillanatok alatt kellemes, üdítő érzést kölcsönöz. A krém nem csak a kezedet kényezteti, hanem az elmédet is. Az E-vitaminnal dúsított regeneráló kézkrém intenzíven táplálja és helyreállítja az igénybe vett bőrt, megvédi azt a kiszáradástól és a káros külső hatásoktól is.

Kézkrém használata:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű krémet a tiszta és száraz kézfej bőrére és óvatosan kend el. Ismételd meg az alkalmazását amennyiben szükséges.

DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Body Scrub 200 g

A bőrradírban barackmag részecskéket használtak, hogy hatékonyan távolítsa el a bőrről az elhalt bőrsejteket illetve alaposan tisztítsa meg és simítsa ki a bőrt. A csokoládé és a narancs elragadó illata az elégedettség illetve a pihenés érzését keltik. Jutalmazd meg magad egy nehéz nap után és kényeztesd a bőrödet ezzel a harmonizáló testradírral.

Hatóanyagok:
Narancsolaj - felfrissíti az elmét, felvidít, enyhíti a feszültséget és harmonizálja a lelket
Cukorkristályok - a bőr gyengéd radírozása érdekében, kíméletesen távolítja el az elhalt bőrsejteket
Barackmag részecskék - gyengéden tisztít és eltávolítja az elhalt bőrsejteket és a szennyeződéseket
A belga csokoládé és a narancs érzéki illata - az édes illatú bőrért

Bőrradír használata:
Használd a testradírt szükség szerint, körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozd be a bőrbe, majd alaposan öblítsd le vízzel. Használd hetente egy alkalommal.

Összetétel

Tusfürdő:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDE DEA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, POLYQUATERNIUM-7, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LACTIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, CI 15985, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM. 

Kézkrém:
AQUA, CETEARYL ALCOHOL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, GLYCERIN, CETEARETH-20, PETROLATUM, PANTHENOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, DIMETHICONE,TOCOPHERYL ACETATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, PARFUM.

Bőrradír:
Aqua, Polyethylene, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Glycerin Cetearyl Isononanoate, Ceteareth-25, Caprylic/Capric Triglyceride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Prunus Armeniaca Seed Powder, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Sodium Polyacrylate, Paraffinum Liquidum, Disodium EDTA, Trideceth-6, Propylene Glycol, BHT, Ascorbyl Palmitate,CitricAcid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Limonene, Linalool, CI 15985

Csomag tartalma:
DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Shower Gel 250 ml
DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Hand Cream 100 ml
DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Body Scrub 200 g


Kód:  VBAL494
Termékszám:  8595003115858
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15