Oldal frissítése

DERMACOL Aqua - hidratáló, 2 × 8ml

790 Ft

DERMACOL Aqua - hidratáló, 2 × 8ml

Mindent adj meg a bőrödnek, amire csak szüksége van! Az ismert DERMACOL által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ez a kiváló minőségű termék nagyszerű ápolásban részesíti a bőrt. Innovatív összetevőinek és frissítő illatának köszönhetően mind férfiaknak, mind nőknek remek választás. Ráadásul gyerekek számára is alkalmas. Ragyogóvá varázsolja és megbízhatóan ápolja a bőrt, legyen szó bármilyen bőrtípusról. Az ismert DERMACOL lemosható arcmaszk rendkívül kellemes állagú és könnyen felvihető. A maszkban található hatóanyagok szinte azonnal biztosítják a ragyogó bőrt, az egészséges megjelenést és fiatalos külsőt. Elámulsz, ha meglátod a végeredményt!

A jól ismert DERMACOL Aqua - hidratáló, 2 × 8ml arcmaszk legfontosabb jellemzői

  • A népszerű DERMACOL gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek megadja a szükséges ápolást
  • Az összetételének köszönhetően hatékony ápolást nyújt férfiak és nők számára is
  • Ez a készítmény remek választás az gyerekek számára is
  • A hatékony lemosható típusú arcmaszk állaga és könnyű felvitele le fog nyűgözni
  • Hatása a bőrre: hidratáló és világosító
  • Minden bőrtípusra megfelel
  • A népszerű DERMACOL arcmaszk térfogata 16 ml

A híres DERMACOL arcmaszk figyelemre méltó hatásai

A példaértékű bőrápolás magában foglalja az arcmaszk rendszeres használatát, ami csodálatos eredményekkel örvendeztet meg. A hidratálást nyújtó DERMACOL arcmaszk gondoskodik arról, hogy bőröd hidratált és rugalmas legyen. Az aktív fényesítő összetevők segítenek javítani a bőrtónust, valamint ragyogóbbá és tökéletesebbé teszik az arcbőrt.

Összetétel

Aqua, Glicerin, Hidrogénezett poliizobutén, Squalane, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Carbomer, Dipentaerythrityl Pentaisononanoate, Caprylic/Capric Triglyceride Phenoxyethanol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA Erythritol, Nátrium-hidroxid, Propylene Glycol, Alaria Esculenta kivonat, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hibiscus Sabdariffa gyümölcskivonat, Tocopherol.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi, Gyerek
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító

Űrtartalom

Űrtartalom 16 ml
Kód:  KSPL4679
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003128810
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15