Oldal frissítése

DERMACOL ACNEclear Jojoba Face Peeling 150 ml

2 390 Ft

DERMACOL ACNEclear Jojoba Face Peeling 150 ml

A 150 ml-es DERMACOL Acneclear Jojoba Face Peeling  kifejezetten a problémás és aknéra hajlamos zsíros bőr kezelésére alkalmas. Antiszeptikus és hámlasztó hatású. A bőrt és az eltömődött pórusokat mélyen tisztítja és megbízhatóan távolítja el a zsírt és az elhalt hámsejteket, továbbá megakadályozza a mitesszerek kialakulását. A bőr sima és selymes puha tapintású lesz. Ausztrál teafa olajat és a szalicilsavat tartalmazó összetétele javítja a bőr megjelenését. Az arcpeelinget jojoba részecskékkel és hűsítő mentollal gazdagították. A termék dermatológiailag tesztelt.

A DERMACOL Acneclear Jojoba Face Peeling arcpeeling legfőbb jellemzői

  • Peeling a problémás és zsíros bőrre
  • Antiszeptikus és hámlasztó hatás
  • Mélyen tisztítja a bőrt és az eltömődött pórusokat
  • Hatékonyan eltávolítja a zsír és az elhalt hámsejteket
  • Ausztrál teaolajat és szalicilsavat tartalmaz
  • A Dermacol peeling összetételét jojoba részecskékkel és hűsítő mentollal dúsították

Hatóanyagok:

  • ausztrál teafa olaj
  • szalicil sav
  • jojoba részecskék
  • hűsítő mentol

Hatása:
A DERMACOL Acneclear Jojoba peeling alkalmazása tökéletesen tiszta bőrt eredményez, látható pórusok nélkül, puha és sima, friss és sugárzó benyomást keltve.

Használata:
Vidd fel a készítményt a nedves bőrre, és finoman masszírozd be, amíg hab nem képződik. Ezután alaposan öblítsd le vízzel. Ne használd a szem körül.
Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Salicylic Acid, Acrylates Copolymer, Panthenol, Jojoba Esters, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Zinc PCA, Menthol, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Benzophenone-4, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 77007, CI 42090, Parfum




Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Hámlasztás típusa

Hámlasztás típusa Enzimes

Hámlasztás intenzitása

Peeling intenzitása Mély

Használat

Használat Nőknek
Kód:  PLK516
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003109802
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10