Oldal frissítése

DERMACOL 3in1 Nail Repair Körömerősítő 11 ml

5 3 értékelés
1 390 Ft

DERMACOL 3in1 Nail Repair Körömerősítő 11 ml

A DERMACOL 3in1 Nail Repair körömerősítő egy speciális komplexet tartalmaz gesztenye kivonattal a körömágy professzionális megerősítése érdekében. Ha a töredező körmökkel bajlódsz, ez az erősítő elixír tökéletes lesz a számodra. Nemcsak erősíti a körmöket, hanem hidratálja és helyreállítja a körömágyat. A DERMACOL 3in1 Nail Repair körömerősítő vegán termék. Használata után a körmök erősek, rugalmasak és egészségesek lesznek. 

A DERMACOL 3in1 Nail Repair körömerősítő legfontosabb jellemzői

  • A DERMACOL 3in1 Nail Repair körömerősítő megerősíti a körömágyat
  • Az erősítő elixír formulája tele van vitaminokkal
  • A DERMACOL 3in1 Nail Repair körömerősítő ideális a törékeny körmök számára 
  • A speciális komplex gesztenye kivonatot tartalmaz
  • A DERMACOL 3in1 Nail Repair körömerősítő erős, rugalmas és egészséges körmöket biztosít

Használat: 
Használat előtt óvatosan rázd fel. Hetente kétszer két rétegben vidd fel, vagy egy rétegben, alaplakként, körömlakk alá.


Összetétel

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Acrylates Copolymer, Aqua, Etocrylene, Silica, Diacetone Alcohol, N-Butyl Alcohol, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Tocopheryl Acetate, Castanea Sativa Seed Extract, Polyvinyl Butyral, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Palmitate, Glyceryl Linoleate, Caprylil Glycol, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Stearate, Panthenol, Tocopherol, Glycine Soja Oil, CI 77891, CI 77491, CI 15850.

Paraméterek

Táplálás típusa

Táplálás típusa Szérum

Tulajdonságok

Hatás Tápláló, Körömerősítő, Regeneráló
Specifikáció Vegán

Űrtartalom

Űrtartalom 11 ml
Kód:  KSTE2375
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85973053
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20