Oldal frissítése

DERMACOL 16H Matic Eyeliner No.5

2 390 Ft

DERMACOL 16H Matic Eyeliner No.5

A Dermacol 16h Matic Eyeliner szemceruza tökéletesen kiemeli szemeid és hangsúlyozza szépségüket már egyetlen alkalmazás során. A vízálló krémes szemceruza tökéletesen telített színt nyújt, amely a felvitel után hihetetlenül hosszan, akár 16 órán keresztül is tartós marad anélkül, hogy elkenődne vagy elhalványulna. Stabilan tart egészen 50 °C-os szélsőséges hőmérsékleten is. A szemceruza ideális, ha a szem belső részén húzol vele vonalat az optikai nagyítás és ragyogás érdekében. Kisebb és fáradt szemekre is alkalmas. A Dermacol szemceruza intenzív és pontos vonalak megrajzolására is ideális. A vízálló ceruzának köszönhetően nem kell aggódnod a kellemetlen elmosódástól ha vízzel érintkezik. Nyugodtan feldobhatod vele sminked még akkor is, ha víz közelébe vagy fitneszközpontba tartasz, és akkor is ha épp az esőben sétálsz.

A Dermacol 16H Matic Eyeliner szemceruza legfőbb jellemzői

  • krémes szemceruza szürke színben
  • A Dermacol szemceruza vízálló
  • Tartós textúra akár 16 órás hatással
  • A Matic Eyeliner szemceruza könnyen és gyorsan felvihető
  • A ceruza ellenáll a szélsőséges, akár 50 ° C-os hőmérsékletnek is
  • A Dermacol 16h Matic Eyeliner szemészetileg tesztelt termék

Árnyalat:
5 szürke

Összetétel:
methyl trimethicone, polyethylene, trimethylsiloxysilicate, calcium sodium borosilicate, octyldodecanol, ozokerite, mica, acrylates/dimethicone copolymer, disteardimonium hectorite, synthetic fluorphlogopite, propylene carbonate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, tin oxide, ci 77499, ci 77891.



Összetétel

metiltrimetikon, polietilén, trimetil-sziloxiszilikát, kalcium-nátrium-boroszilikát, octyldodecanol, Ozokerit, Mica, akrilátok/dimetikon kopolimer, disteardimonium hektorit, szintetikus fluorflogopit, propilén-karbonát, pentaeritritil-tetra-di-t-butil-hidroxi-hidrocinnamát, ón-oxid, ci 77499, ci 77891.

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Szín

Szín Szürke

Típus

Típus Ceruza

Tömeg

Tömeg 0,3 g (0 kg)

Űrtartalom

Űrtartalom 0,3 ml

Díj

Díjak Díj nélkül
Kód:  DEKO3541
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85967007
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20