Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DERMACOL 16h Lip Colour 11-es 3 ml + 4,1 ml

4,6 40 értékelés
4 090 Ft

DERMACOL 16h Lip Colour 11-es 3 ml + 4,1 ml

A forradalmian új kétfázisú Dermacol 16h Lip Colour 2 az 1-ben ajakrúzzsal  szó szerint ragyogni fog. A szájfény tökéletesen tapad az ajkakra, és akár 16 órán át tart, tehát úgy fog kinézni, mintha épp most lépett volna ki a kozmetikai szalonból. Az ajakrúzs gyorsan megszárad és tökéletesen fed. A szájfényt kiváló minőségű természetes olajok, méhviasz és E-vitamin alkotja, amelyek megakadályozzák az ajkak túlzott kiszáradását.

Legfontosabb jellemzők

  • Intenzív ajakrúzs
  • Hosszan tartó és gyorsan száradó kivitelezés
  • Magasfényű
  • Hidratálja és puhábbá varázsolja az ajkakat
  • Térfogat: 3 ml + 4,1 ml
  • Színárnyalat: 11

Egyszerű és intuitív alkalmazás

Az aplikátorral vigye fel a színkomponenst az ajkakra, és körülbelül egy percig várjon, amíg megszárad. Ezután vigye fel az ajkakra az áttetsző bázist, majd hagyja azt is megszáradni!

Paraméterek

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Fényes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó

Árnyalat

Árnyalat Lila

Üzemidő

Üzemidő 16 óra

Űrtartalom

Űrtartalom 7,1 ml
Kód:  DEKO1036
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85959187
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05