Oldal frissítése

DERMACOL 16H ajakszínező - Hosszantartó ajakszínező No.34

5 2 értékelés
Leárazás -22 %
2 240 Ft 2 890 Ft

DERMACOL 16H ajakszínező - Hosszantartó ajakszínező No.34

Minden nő szereti az ápolt ajkakat. A rúzs nagyszerű eszköz abban, hogy tökéletes legyen a megjelenésed. A kiváló DERMACOL rúzs gazdag pigmentáltságának köszönhetően nagyfokú fedést biztosít, így már egy réteg is megfelelően elfedi az ajkad természetes színét. 16 óra ideig tart ki, hogy ne kelljen állandóan javítgatni minden étkezés vagy ital után. A folyékony állag nem dörzsölődik le könnyen, és a kontúrjai nem törnek meg. Nem emeli ki az ajkak tökéletlenségeit, és az alkalmazás során végig hidratál. Kontúrceruzával kombinálva szintén pontosan meghatározott széleket érhetsz el. Akkor kimondottan jó választás, ha száraz, berepedezett ajkaktól szenvedsz. A nagyszerű Piros DERMACOL rúzs tökéletesen illeni fog az ajkadhoz.

A nagyszerű DERMACOL 16H ajakszínező - Hosszantartó ajakszínező No.34 rúzs legfontosabb jellemzői

  • A remek DERMACOL rúzs segítégével kiemelheted a sminkedet
  • Jól fed és gazdagon pigmentált
  • Tartósság 16 óra
  • Folyékony, így száradás után nem repedezik meg
  • Hidratálja a száraz ajkakat
  • Nincs szárító hatása, ráadásul még ápol is
  • A jó minőségű DERMACOL rúzs színe piros

Összetétel

Szín: Isododecane, Dimetikon, Trimethylsiloxysilicate, C9-13 izoparaffin, C11-12 izoparaffin, Disteardimonium Hectorite, Talc, Propylene Carbonate, Alcohol denat., Aqua, Phenoxyethanol, Benzil-alkohol, Dehydroacetic Acid, CI 45380, CI 16035, CI 77891, CI 15850, CI 77491, CI 77499. Fényes: Ricinus Communis Seed Oil, Cera Alba, Pentaerythrityl Stearate/Caprate/Caprylate/Adipate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Parfüm.

Paraméterek

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Folyékony

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Hidratáló, Ápoló

Árnyalat

Árnyalat Piros

Üzemidő

Üzemidő 16 óra

Tömeg

Tömeg 4,8 g (0 kg)

Űrtartalom

Űrtartalom 7,1 ml
Kód:  DEKO6305
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85974616
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05