Oldal frissítése

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.9

4,5 15 értékelés
1 590 Ft

DERMACOL 12H True Colour Eyeliner No.9

A Dermacol 12h True Color szemceruza szemceruza segítségével tökéletesen kiemelheted a szemed és hangsúlyozhatod szépségedet egyetlen mozdulattal. A vízálló, krémes szemceruza tökéletesen telített színű, és az alkalmazás után hihetetlen, de 12 órán keresztül tart, anélkül, hogy elkenődne és elhalványulna. Stabilan tart, akár extrém hőmérsékleten is, legfeljebb 50°C-on. A szemceruza ideális eszköz a szemhéjak belső, optikai nagyítására és kiemelésére. Alkalmas fáradt vagy kisebb szemekre is. A Dermacol szemceruzával intenzívebb vagy precízebb vonalat is húzhatsz. A vízálló ceruzának köszönhetően nem kell félned a nemkívánt elmosódástól, havízzel érintkezel. Nyugodtan magad még úszás előtt és edzéshez, de akár esőben is sétálhatsz.

A Dermacol 12H True Color szemceruza főbb jellemzői

  • Krémes szem ceruza, barna színű
  • A Dermacol szemceruza vízálló
  • A hosszú élettartamú textúra akár 12 órán keresztül is megmarad
  • A True Color szemceruza könnyen és gyorsan felvihető
  • A ceruza szélsőséges hőmérsékleten, akár 50 ° C-on is tartós
  • A Dermacol 12H True Color szemceruzát szemészetileg tesztelték

Árnyalat:
9 barna

Összetétel:
Csillám, cetil-dimetikon, magnézium-szilikát, hexadecén, C30-45 alkil-metikon, alumínium-disztearát, C30-45 olefin, HDI / trimetilol-hexil-lakton-keresztpolimer, kapril / kapri-triglicerid, szilika, ón-oxid, CI 77199, CI.

Összetétel

Mica, Cetyl Dimethicone, Magnesium Silicate, Hexadecene, C30-45 Alkyl Methicone, Aluminum Distearate, C30-45 Olefin, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Tin Oxide, CI 77499, CI 77491, CI 77891.

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Szín

Szín Barna

Típus

Típus Ceruza

Tömeg

Tömeg 4 g (0 kg)

Űrtartalom

Űrtartalom 4 ml

Díj

Díjak Díj nélkül
Kód:  DEKO3539
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85967014
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20