Oldal frissítése

Demeliss 3998

5 590 Ft

Demeliss 3998

Szinte minden nap használsz hajsütővasat, hajszárítót vagy hajvasalót, hogy tökéletesítsd frizurád? Gondolj arra, hogy az ilyen kezelések után hajadnak milyen ápolásra és táplálásra van szüksége. Pontosan ezt kínálja számodra a Demeliss. A balzsam a mély táplálás és regenerálás mellett megbízható hővédelmet is nyújt. A növényi fehérjéknek köszönhetően természetes módon erősíti az egyes hajszálakat, és rugalmasabbá teszi a hajat. A Demeliss 3998 spray formájában kapható, alkalmazása pedig nagyon egyszerű és gyors.

A tápláló Demeliss 3998, 100 ml-es hajbalzsam legfőbb jellemzői 

  • A termék minden hajtípusra alkalmas
  • A Demeliss táplál és regenerál
  • Növényi fehérjéket tartalmaz
  • A balzsam hővédelmet is nyújt
  • Spray kiszerelés

Használat:
Vidd fel a nedves hajra.


Összetétel

VÍZ/VÍZ, GLICERIN, CETEARIL-ALKOHOL, PALMITAMIDOPROPIL-LIRIMÓNIUM-KLORID, DICAPRYLYL ETHER, HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, TRITICUM VULGARE (BÚZA) CSÍRAOLAJ, NÁTRIUM-BENZOÁT (NÁTRIUM-BENZOÁT, NÁTRIUM-BENZOÁT, NÁTRIUM-BENZOÁT (BRASIL, SOGRATED, PARAMSIMO) ANCE), ARGANIA SPINOS MAGOLAJ ( * ), LINUM USITATISSIMUM (LENMAGOLAJ, ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT, HIDROLIZÁLT NÖVÉNYI FEHÉRJE, PANTENOL, PROPILÉNGLIKOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ÉDES MANDULA, OVOCE EXTRACT, OVOCE, MAXIMUM FRUIT, MAXIMUM) ENSIS LEVÉLKIVONAT (*), PANAX GINSENG GYÖKÉR KIVONAT (*), SZITRINSAV.
* szerves komponens

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Típus

Termék típusa Balzsam

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes, Színezékmentes, Parabénmentes, Szulfátmentes

Hatás

Hatás Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  DEMPR984
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3998

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05