Oldal frissítése

DEAR BEARD After Shave Gel 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DEAR BEARD After Shave Gel 100 ml

Az olasz DEAR BEARD márka borotválkozás utáni zseléje tökéletes ápolást nyújt férfiak számára, akik értékelik a stílust, az egyéniséget és a legmagasabb minőséget. Kitűnő nyugtató hatással bír. Borotválkozás után elősegíti a természetes regenerálódási folyamatot, és csökkenti az irritációt, a viszketést és a bőrpírt. Biztosítja a bőr számára szükséges tápanyagokat, és nyugtató hatással bír a bőrre. Kellemes, friss citrus illatot kölcsönöz viselőjének. A termék nem tartalmaz szulfátokat, parabéneket, paraffint és szilikonokat sem. Kényeztesse bőrét, és élvezze a nem mindennapi, luxus gondoskodást ezzel az egyedülálló borotválkozó zselével. 
Hatóanyagai: 

A termék gondosan válogatott természetes növényi kivonatokból áll, többek között bergamott, rozmaring, eukaliptusz, levendula, kakukkfű, teafa, oregánó gazdagítják összetételét. 

Alkalmazás: 

A gélt közvetlenül az arcbőrre vigyük fel borotválkozás után, óvatosan masszírozzuk be körkörös mozdulatokat, amíg teljesen fel nem szívódik. 

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Gél borotválkozás után
Kód:  KSMU0229
Termékszám:  8033171814055

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20