Oldal frissítése

DANDY Shaving Gift Bag

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DANDY Shaving Gift Bag

A DANDY Shaving Gift Bag kozmetikai ajándékcsomag borotvagélt és borotválkozás utáni szérumot tartalmaz. A DANDY Protective Shaving Gel borotvagéllel tökéletes, sima borotválkozást biztosíthatsz bőröd számára. A gél megkönnyíti a borotválkozást, puhává és rugalmassá teszi a bőrt, és nem szárítja ki. A hidratáló összetevők nem okoznak viszketést vagy égést. A 2 az 1-ben Age Defence szérum segít megküzdeni az öregedés jeleivel. Ápolja a borotválkozás utáni irritált bőrt, nyugtató hatású, a hialuronsavnak köszönhetően pedig hatékonyan feszesíti és mélyen hidratálja a bőrt. A DANDY Shaving Gift Bag készlet ideális ajándék azoknak a férfiaknak, akik szeretnek vigyázni megjelenésükre.

A DANDY Shaving Gift Bag kozmetikai csomag főbb jellemzői

  • DANDY Shaving Gift Bag ajándékcsomag férfiaknak a haj és a szakáll kezelésére
  • A készlet borotvagélt és borotválkozás utáni szérumot tartalmaz
  • A DANDY Protective Shaving borotvagél megkönnyíti a borotválkozást és nem szárítja ki a bőrt
  • A 2 az 1-ben Age Defence After Shave Serum véd az irritáció ellen, nyugtatja és fiatalítja a bőrt
  • A DANDY Shaving Gift Bag kiváló ajándék lehet

Könnyű borotválkozás a DANDY Protective Shaving Gel borotvagéllel

A DANDY Protective Shaving Gel segít a bőr sima borotválásában. A gél nem szárítja ki a bőrt, és nem hagy kellemetlen, irritáló érzést, ugyanakkor hidratál.

Az aktív összetevők:

  • Körömvirág kivonat - gyulladáscsökkentő hatású, nyugtatja és regenerálja a bőrt.
  • Zabkivonat - táplálja a bőrt. 
  • Hialuronsav - megtartja a nedvességet a bőrben, megakadályozza a kiszáradást. 

Alkalmazás: 
Vidd fel a szükséges mennyiséget az arc és a nyak nedves bőrére. Körkörös mozdulatokkal habosítsd fel, majd borotválkoz meg. Ezután alaposan öblítsd le a bőrt vízzel. 

Bőrmegújítás a regeneráló 2 az 1-ben Age Defence borotválkozás utáni szérummal

A Defence Serum 2 az 1-ben a borotválkozás utáni bőr kezelésére és az irritáció megelőzésére szolgál. Használata után a bőr puha, fiatalos és feszes lesz. A szérum megelőzi a ráncok kialakulását, ezenkívül tápláló és nyugtató hatású.  A hialuronsavnak és a máklevél-kivonatnak köszönhetően a szérum nemcsak klasszikus after shave-ként működik, hanem tökéletes segítőtárs a bőr öregedése elleni küzdelemben is. 

Aktív összetevők:

  • Hialuronsav - megtartja a nedvességet a bőrben, megakadályozza a kiszáradást, erős és fényes hajat eredményez. 
  • Bio máklevélből készült kivonat - alkaloidokkal, nyálkaanyagokkal és antociánokkal látja el a bőrt, nyugtató hatású, segít a bőrpuhításban. 

Alkalmazás: 
Melegíts fel egy kis mennyiségű Dandy Beard Balm borotválkozás utáni szérumot a kezedben, majd egyenletesen vidd fel a szakállra és a bajuszra. 


Összetétel

Gél:
Aqua, Alcohol Denat., VP/VA kopolimer, Glicerin, Carbomer, VP/PEG-12, Dimetikon, Triethanolamine, Parfüm, Papaver Rhoeas sziromkivonat, Acid Black 1, Savas narancssárga 7/D& C narancssárga 4, Acid Violet 43/Ext. D&C Violet 2), CI18050, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Limonene, Kumarin

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Borotválkozáshoz
Gél:
Aqua, Alcohol Denat., VP/VA kopolimer, Glicerin, Carbomer, VP/PEG-12, Dimetikon, Triethanolamine, Parfüm, Papaver Rhoeas sziromkivonat, Acid Black 1, Savas narancssárga 7/D& C narancssárga 4, Acid Violet 43/Ext. D&C Violet 2), CI18050, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Limonene, Kumarin'>
Kód:  HOL661
Termékszám:  0764460596250

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05