Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DANDY Beard & Hair Shampoo 300 ml

4,6 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DANDY Beard & Hair Shampoo 300 ml

Uraim, a DANDY kozmetikai márka új, Beard & Hair Sampoo terméke argánolajjal dúsított: a termék nagymértékben hidratálja a fejbőrt, és helyreállítja annak megfelelő nedvességtartamát. A hidratálást és a rugalmasságot a lenmag és a Baobao-kivonat biztosítja. A sampon enyhíti az irritációt és viszketést, és megakadályozza a bőrpír kialakulását. Használata után a haj és a szakáll könnyen kifésülhetővé válik. A sampon finom, kellemes illata igazi meglepetés. Az eredmény pedig könnyen kezelhető, fényes és egészséges haj és szakáll! 

Legfontosabb jellemzői 

  • sampon a haj és szakáll tisztán tartására 
  • argánolajjal 
  • lenmag és Baobao-kivonat 
  • garantálja az irritáció- és viszketésmentességet 
  • megakadályozza a bőrpírt 
  • könnyű kifésülés 
  • finom, friss illat 
  • már első használat után erősebb és egészségesebb haj és szakáll 

Összetevők: víz, SLS, Acrylates Copolymer, Capric Clycerides, Parfum, Polyquaternuim-16, Adansonia Digitata Oil (Baoba olaj), Linum Usitassimum Oil (Lenolaj), Argania Spinosa Kernel Oil (Argánolaj), T riethanolamine, Phenoxyethanol, kyselina benzoová, kyselina dehydrooctová, Ethylhexylglycerin, Limonene 

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Terméktípus

Terméktípus Sampon
Kód:  KSMU0223
Termékszám:  80316374

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15