Oldal frissítése

DADA Extra Care MAXI 4-es méret, 33 db

4,7 274 értékelés
2 790 Ft

DADA Extra Care MAXI 4-es méret, 33 db

Minden eddiginél kényelmesebb pelenkát keresel? A DADA Extra Care MAXI csomagban található 33 db, 4-es méretű pelenka minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésed. A nedvességjelző csík figyelmeztet, hogy eljött a pelenkacsere ideje. Tökéletesen légáteresztő anyagokból készült, ezáltal a baba bőre nagyszerűen tud lélegezni. A csomag 33 db, 4-es méretű pelenkát tartalmaz.

A 4-es méretű DADA Extra Care MAXI (33 db) pelenka legfőbb jellemzői

  • A kényelmes Dada pelenka a babaápolás elengedhetetlen kelléke
  • 4-es méret
  • Fő jellemzői: nedvességfelszívó csatornák, nedvességjelző, meggátolja a pelenkakiütést, extra légáteresztő és illatanyagmentes
  • A csomag 33 db pelenkát tartalmaz
  • Ajánlott testsúly: min. 7 kg
  • Ajánlott testsúly: max. 18 kg

A pelenka további jellemzői

Nem tartalmaz illatanyagokat, ezáltal nem irritálja a pici bőrét. A nedvszívó csatorna magába zárja a nedvességet. Speciálisan úgy tervezték, hogy megakadályozza a pelenkakiütés kialakulását.

Paraméterek

Méret

Méret 4

Gyermek súlya

Gyermek min. súlya 7 kg
Gyermek max. súlya 16 kg

Tulajdonságok

Tulajdonságok Nedvességfelszívó csatornák, Nedvességjelző, Pelenkakiütés elleni védelem, Extra légáteresztő, Parfümmentes

Darabszám

Darabszám 33 db

Típus

Típus Hagyományos pelenka

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  PLN282
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594159081154

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15