Oldal frissítése

CURASEPT White Lux fehérítő kefe 75 ml

Leárazás -14 %
5 520 Ft 6 390 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 5 520 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 5 350 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 5 240 Ft/db

CURASEPT White Lux fehérítő kefe 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A hatékony Curasept fogkrém népszerű azok között, akiknek érzékeny fogaik vannak. Hatékony formulájának köszönhetően csökken a fogak érzékenysége, valamint a fájdalom is enyhül a használat során. A fehérítő hatással rendelkező Curasept fogkrém nemcsak a fogakat fehéríti, hanem elősegíti a fogzománc megfelelő működését, és fenntartja az íny egészségét is. Gyakori használata javítja a fogzománc minőségét és ellenálló képességét, valamint védőréteget képez. Ugyanakkor természetes fényt ad a fogaknak. A gyakori fogszuvasodásra panaszkodó embereknek is kétségtelenül jót fog tenni a magasabb aminfluorid-tartalom, amely minimalizálja a baktériumpopulációt, ezáltal csökkenti a fogszuvasodást. A szuper Curasept fogkrém űrtartalma je 75 ml. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a príma Curasept fogkrém használatát az igényeknek megfelelő fogkefével együtt.

A kiváló CURASEPT White Lux fehérítő kefe 75 ml fogkrém lényeges paraméterei

  • Az ízletes Curasept fogkrém érzékeny fogak esetén enyhíti a fogfájást
  • A fehérítő Curasept fogkrém eltávolítja a nem kívánt elszíneződést
  • Az ismételt használat biztosítja az erős fogzománcot
  • Minimális a fogszuvasodás kockázata a fogkrém összetételének köszönhetően
  • A fogkrém térfogata 75 ml
  • A hatékony Curasept fogkrém használatával gyönyörű mosolyt és egészséges fogakat kapsz

Összetétel

Aqua, Szorbit, Hydrated Silica, Glicerin, Cellulose Gum, Nátrium-metil-kokozil-turát, Aroma, Xylitol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Mg-Sr Carbonato Idrossiapatite Coniugata Con Chitosano, Ozonizált olívaolaj, Hidrogén-peroxid Pvp, Karbamid-peroxid, Glicirretinsav, Dikalcium-foszfát, Sodium Fluoride, Vp/Va kopolimer, Charcoal Powder, O-Cymen-5-Ol, Decyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Aceszulfám kálium, Nátrium benzoát, Citromsav, C. I. 77499, limonén, 0,1% hidrogén-peroxidRDA = 49

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB1626
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8056746071493

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10