Oldal frissítése

CURASEPT Gold Lux fehérítő kefe 75 ml

Leárazás -15 %
6 620 Ft 7 790 Ft

CURASEPT Gold Lux fehérítő kefe 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém a legjobb hatással legyen a fogaidra, mindig válaszd a saját igényeidnek leginkább megfelelő készítményt. A kiváló Curasept fogkrém jó választásnak bizonyul azok számára, akiknek érzékeny a foguk. Hatékony formulájának köszönhetően csökken a fogak érzékenysége, valamint a fájdalom is enyhül a használat során. A fehérítő hatással rendelkező Curasept fogkrém eltávolíthatja a sötét pigmenteket magából a fogszerkezetből. Többszöri használat esetén élvezni fogod, hogy a fogzománc megerősödik, és egy védőréteg alakul ki rajta. Ugyanakkor ragyogóan fényessé varázsolja a fogaidat. A gyakori fogszuvasodásban szenvedő embereknek kétségtelenül segíteni fog a megnövelt aminfluorid-tartalom, ami a baktériumok számának csökkenését, és ezáltal a fogszuvasodás mérséklődését eredményezi. A nagyszerű Curasept fogkrém térfogata činí 75 ml. Annak érdekében, hogy mosolyod ragyogó, fogaid pedig szépek és egészségesek legyenek, érdemes elkezdeni a kellemes Curasept fogkrém használatát az adottságoknak leginkább megfelelő fogkefével együtt.

A szuper CURASEPT Gold Lux fehérítő kefe 75 ml fogkrém legfontosabb paraméterei

  • A kíméletes Curasept fogkrém használata csökkenti érzékeny fogak esetén az irritációt
  • A fehérítő Curasept fogkrém kezeli a csúnya pigmenteket
  • Rendszeres használat esetén javítja a fogzománc minőségét
  • Az aktív összetevők minimalizálják a fogszuvasodás kockázatát
  • A készítmény térfogata 75 ml
  • Az ízletes Curasept fogkrém egészséges fogakat és ragyogó mosolyt biztosít

Összetétel

Szorbit, Hydrated Silica, Aqua, Xylitol, Nátrium-metil-kokozil-turát, Peg-40 hidrogénezett ricinusolaj, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aroma, Calcium Pantothenate, Mg-Sr Carbonato Idrossiapatite Coniugata Con Chitosano, Ozonizált olívaolaj, Pvp, Hydrogen Peroxide, Karbamid-peroxid, Glicirretinsav, Dikalcium-foszfát-dihidrát, Sodium Fluoride, Vp/Va kopolimer, Cellulose Gum, Aceszulfám kálium, Mica, Vasoxid, Titanium Dioxide, Bisabolol, Kolloid arany, Leuconostoc/Rádics gyökér ferment filtrát, Kolloid ezüst, Nátrium-benzoát, 0,1% hidrogén-peroxid. RDA 49

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB1625
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8056746071509

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15