Oldal frissítése

CURASEPT Gold Lux fehérítő 75 ml

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CURASEPT Gold Lux fehérítő 75 ml

A fogkrém és a fogkefe minden fürdőszobában megtalálható. Ezek közül a termékek közül is érdemes olyat választani, amelyek megfelelnek az egyedi igényeidnek. A szuper Curasept fogkrém kedvelt készítmény az érzékeny fogakkal rendelkező emberek körében. Különleges összetételének köszönhetően csökkenti a fogak érzékenységét és enyhíti a kellemetlen fájdalmat. A fehérítő hatással rendelkező Curasept fogkrém közvetlenül magában a fogszerkezetben lévő pigmenteket célozza meg. Napi használata javítja a fogzománc minőségét, valamint tartós védőréteget képez rajta. Mindemellett csodásan fényessé teszi a fogakat. A fogszuvasodás kockázatának jobban kitett embereknek jól jön a magasabb aminfluorid-tartalom, amely csökkentik a baktériumok számát, ezáltal hozzájárul a fogszuvasodás kockázatának a csökkentéséhez. A hatékony Curasept fogkrém térfogata je 75 ml. Ahhoz, hogy szép, fehér fogaid és egészséges, ragyogó mosolyod legyen, ajánlott kipróbálni a kellemes Curasept fogkrém használatát az adottságoknak leginkább megfelelő fogkefével együtt.

A kiváló CURASEPT Gold Lux fehérítő 75 ml fogkrém lényeges tulajdonságai

  • A finom Curasept fogkrém érzékeny fogak esetén ajánlott, csökkenti a fogfájást
  • A fehérítő Curasept fogkrém eltávolítja a fogakon található foltokat
  • Amennyiben rendszeresen használod, megerősödik a fogzománcod is
  • Speciális formulája védelmet nyújt a fogszuvasodás kialakulása ellen
  • A készítmény űrtartalma 75 ml
  • A nagyszerű Curasept fogkrém hosszú ideig friss leheletet biztosít

Összetétel

Szorbit, Hydrated Silica, Aqua, Xylitol, Nátrium-metil-kokozil-turát, Peg-40 hidrogénezett ricinusolaj, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aroma, Calcium Pantothenate, Mg-Sr Carbonato Idrossiapatite Coniugata Con Chitosano, Ozonizált olívaolaj, Pvp, Hydrogen Peroxide, Karbamid-peroxid, Glicirretinsav, Dikalcium-foszfát-dihidrát, Sodium Fluoride, Vp/Va kopolimer, Cellulose Gum, Aceszulfám kálium, Mica, Vasoxid, Titanium Dioxide, Bisabolol, Kolloid arany, Leuconostoc/Rádics gyökér ferment filtrát, Kolloid ezüst, Nátrium-benzoát, 0,1% hidrogén-peroxid

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB1628
Termékszám:  8056746072018

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10