Oldal frissítése

CURASEPT EcoBio 75 ml

Leárazás -15 %
2 630 Ft 3 090 Ft

CURASEPT EcoBio 75 ml

Ahhoz, hogy a fogkrém kiemelkedően ápolja a fogaidat, válaszd ki a neked és igényeidnek leginkább megfelelő típust. A remek Curasept fogkrém megfelelő készítmény azoknak, akiknek érzékeny a foguk. Speciális összetételének köszönhetően a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke is csökken. Elkerüli a súlyos ínygyulladást, amely akár fogvesztéshez vezethet. Napi használata javítja a fogzománc minőségét, valamint tartós védőréteget képez rajta. Ráadásul természetesen ragyogóvá teszi a fogaidat. A fogszuvasodásra fokozottan hajlamos egyének értékelni fogják a magasabb aminfluorid-tartalmat, ami a baktériumok számának csökkenését, és ezáltal a fogszuvasodás mérséklődését eredményezi. Ez a BIO fogkrém kíméletes ápolást biztosít a száj és a fogak számára. Kizárólag természetes összetevőkből áll, kémiai adalékanyagok nélkül. A nagyszerű Curasept fogkrém térfogata je 75 ml. A kellemes lehelet, a szép fehér fogak és az egészséges szájhigiénia érdekében is érdemes elkezdeni a kellemes Curasept fogkrém használatát az adottságoknak leginkább megfelelő fogkefével együtt.

A kiváló CURASEPT EcoBio 75 ml fogkrém lényeges paraméterei

  • A kíméletes Curasept fogkrém érzékeny fogakra tervezték, csökkenti az irritáció
  • Védi az ínyt a gyulladástól, továbbá megelőzi a vérzést
  • Rendszeres használat mellett megerősíti a fogzománcot
  • Összetételének köszönhetően véd a fogszuvasodástól
  • A természetből származó összetevőkkel készült
  • A készítmény térfogata 75 ml
  • A hatékony Curasept fogkrém használata után gyönyörű lesz a mosolyod és friss a leheleted

Összetétel

Kalcium-karbonát, Aqua, Glicerin, Xylitol, Nátrium-lauril-szarkozinát, Hydroxyethylcellulose, Kalcium-glicerofoszfát, Echinacea Angustifolia levélkivonat*, Chamomilla Recutita virág/levél/törzs kivonat*, Salvia Officinalis kivonat*, Oryza Sativa keményítő, Silica, Bisabolol, Eukaliptusz Globulus levélolaj*, Foeniculum Vulgare olaj*, Melaleuca Alternifolia levélolaj*, Eukaliptol, Anetol, Alkohol*, Ammónium-glicirrizát. *A biogazdálkodásból

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, BIO

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB1621
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8056746071547

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05