Oldal frissítése

CURASEPT Daycare Booster Junior 50ml

Leárazás -8 %
2 120 Ft 2 290 Ft

CURASEPT Daycare Booster Junior 50ml

Ahhoz, hogy a fogkrém kiemelkedően ápolja a fogaidat, válaszd ki a neked és igényeidnek leginkább megfelelő típust. A hatékony Curasept fogkrém jó választás az érzékeny tejfogakhoz. Nemcsak a fogszuvasodás, hanem a lepedék ellen is véd. Ha rendszeresen használod, erősebbé teszi a fogzománcodat, és védőréteggel látja el. Emellett ragyogó fényt kölcsönöz a fogaidnak. A fogszuvasodás miatt gyakran fogorvoshoz forduló emberek életét megkönnyíti a magasabb aminfluorid-arány, amely elpusztítja a baktériumok egy részét, és ezáltal csökkenti a fogszuvasodást. A vásárlók szeretik, mert szulfátmentes. A remek Curasept fogkrém térfogata činí 50 ml. A kellemes lehelet, a szép fehér fogak és az egészséges szájhigiénia érdekében is érdemes elkezdeni a remek Curasept fogkrém használatát a megfelelő minőségű fogkefével együtt.

A szuper CURASEPT Daycare Booster Junior 50ml fogkrém legfontosabb tulajdonságai

  • Az ízletes Curasept gyermek fogkrém alkalmas érzékeny tejfogakra
  • A gyakori használat elősegíti a fogzománc megerősödését
  • Speciális formulája védelmet nyújt a fogszuvasodás kialakulása ellen
  • Szulfát nélküli termék
  • A készítmény térfogata 50 ml
  • A hatékony Curasept fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glicerin, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Cetilpiridinium-klorid, Sodium Fluoride, Hidroxiapatit, Magnézium, Aszkorbil-foszfát, Calcium Glycerophosphate, 1,2-hexindiol, Cetraria Islandica kivonat, Kálium-nitrát, Aroma, Stevia Rebaudiana levél/törzs kivonat, Aceszulfám kálium, Propylene Glycol, Propanediol, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Nátrium-benzonát, Citric Acid, I.17200, C.9 I.19140. C. I.17200, C. I.42090, benzil-alkohol, D-Limonén

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Gyermekfogakhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Szulfátmentes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 50 ml
Kód:  ZUB1905
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8056746073312

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10