Oldal frissítése

CURASEPT Daycare Booster Herbal 75ml

Leárazás -15 %
2 200 Ft 2 590 Ft

CURASEPT Daycare Booster Herbal 75ml

A fogkrém és a fogkefe használata a reggeli és esti rutin része. Nézz körül, és keress olyan termékeket, amelyik megfelelnek az igényeidnek. A szuper Curasept fogkrém az általános készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi szájápolásról. Gyakori használat esetén elősegíti a fogzománc ellenálló képességét, valamint védőréteget képez rajta. Emellett természetes fényt ad a fogaknak. A fogszuvasodás kockázatának jobban kitett embereknek jól jön a magasabb aminfluorid-tartalom, amelynek kiváló hatása a baktériumok számának a csökkentése, ezáltal pedig a fogszuvasodás esélye is kisebb. Összetétele teljesen szulfátmentes. A szuper Curasept fogkrém térfogata je 75 ml. A mennyei mentolos íz kellemes ízt hagy a szájban a fogmosás befejezése után is. A szép fehér, egészséges fogak és a friss lehelet érdekében ajánljuk a szuper Curasept fogkrém használatát egy nagyszerű fogkefével együtt.

A remek CURASEPT Daycare Booster Herbal 75ml fogkrém legfontosabb paraméterei

  • Az univerzális Curasept fogkrém tökéletesen alkalmas a szokásos napi szájápolásra
  • A mindennapos használat után megerősödött fogzománc lesz a jutalmad
  • Hatékonyan véd a fogszuvasodástól az összetételének köszönhetően
  • Teljesen szulfátmentes
  • A fogkrém űrtartalma 75 ml
  • A fogmosást még érdekesebbé teszi a fogkrém mentolos íze
  • A gyöngéd Curasept fogkrém segítségével hosszú ideig friss lesz a leheleted

Összetétel

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Propylene Glycol, Peg-32, Cellulose Gum, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Hidroxiapatit, Calcium Glycerophosphate, Sodium Fluoride, Cetilpiridinium-klorid, Kalcium-pantotenát, 1,2hexaneidol, Kálium-nitrát, Cetraria Islandica kivonat, Thymol, Elettaria Cardamomum magolaj, Eukaliptol, Menthol, Metil-szalicit, Stevia Rebaudiana levél/tem kivonat, Sodium Saccharin, Propanediol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, P-anizinsav, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Citromsav, Tetrasodium Glutamate Diacetate, C. I.19140, C. I.42090, D-Limonén

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Szulfátmentes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1902
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8056746073299

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15