Oldal frissítése

CURASEPT Daycare Booster Fruit Sensation 75ml

Leárazás -15 %
2 200 Ft 2 590 Ft

CURASEPT Daycare Booster Fruit Sensation 75ml

Minden nap használunk fogkrémet és fogkefét. Találd meg azokat a termékeket, amelyek minden egyéni igényednek megfelelnek. A remek Curasept fogkrém az univerzális típusba tartozik, amely gondoskodik a mindennapi szájhigiéniáról. A napi használat a fogzománc minőségének javulását, és a védőréteg kialakulását eredményezi. Ráadásul csodásan természetes, ragyogó fogaid lesznek. A fogszuvasodásra hajlamos egyének értékelni fogják a magasabb aminfluorid-tartalmat, amelynek köszönhetően a baktériumok száma csökken, a fogszuvasodás pedig könnyebben elkerülhető. Kétségtelenül örömmel fogod hallani, hogy teljesen szulfátmentes. A remek Curasept fogkrém űrtartalma činí 75 ml. A kellemes gyümölcsös íz biztosítja, hogy a fogmosás mindenki számára kellemes élmény legyen. A kellemes lehelet, a szép fehér fogak és az egészséges szájhigiénia érdekében is érdemes elkezdeni a príma Curasept fogkrém használatát egy nagyszerű fogkefével együtt.

A nagyszerű CURASEPT Daycare Booster Fruit Sensation 75ml fogkrém alapvető paraméterei

  • Az általános Curasept fogkrém alkalmas a mindennapi tisztálkodáshoz
  • Gyakori használat esetén a fogzománcon védőréteget képez
  • Hatékonyan véd a fogszuvasodástól az összetételének köszönhetően
  • Szulfátmentes
  • A fogkrém űrtartalma 75 ml
  • A fogápolást nagyszerűvé teszi a fogkrém gyümölcsös íze
  • A szuper Curasept fogkrém segítségével hosszú ideig friss lesz a leheleted

Összetétel

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Propylene Glycol, Peg-32, Cellulose Gum, Cocamidopropyl Betaine, Hidroxiapátia, Calcium Glycerophosphate, Sodium Fluoride, Cetilpiridinium-klorid, Kalcium-pantotenát, 1,2hexaneidol, Kálium-nitrát, Cetraria Islandica kivonat, Thymol, Elettaria Cardamomum magolaj, Eukaliptol, Metil-szalicit, Stevia Rebaudiana levél/tem kivonat, Sodium Saccharin, Propanediol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, P-anizinsav, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Citromsav, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sav, C. I.17200, C. I.19140,, benzil-alkohol, limonén, linalool

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Szulfátmentes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Gyümölcsös
Kód:  ZUB1903
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8056746073305

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15